Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’dan, İbrahim Çelikkol’a sevgi dolu mesaj

Birce Akalay’dan, İbrahim Çelikkol’a sevgi dolu mesaj

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, 2017 yılının Ekim ayında başlayan ve 2018 yılı Mayıs ayında ekrana veda eden Siyah Beyaz Aşk dizisinde kamera karşısına geçmişti. Bir sezon süren Kanal D’nin bu dizini izleyenler, hala Akalay ve Çelikkol’un ekran uyumu ile çok sevilen bu diziyi unutamıyor.

Adeta bir efsane gibi hala sosyal medyada kimi izleyiciler Akalay ve Çelikkol’un başrolünde yer aldıkları Siyah Beyaz Aşk dizisinden sıklıkla bahsediyor ve anıyorlar. İkilinin yeniden bir projede yer alması için de ısrarlı söylemlerini dile getiriyorlar.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ise karşılıklı dizide oynadıktan sonra çok iyi dost oldular. Dizide iki aşığı oynayan ünlü oyuncular, Siyah Beyaz Aşk dizisinin ardından Netflix için çekilen Kuş Uçuşu dizisinde de yine birlikte başrolde yer aldılar.

Bu arada Akalay, İbrahim Çelikkol’un oğlu Ali’ye de çok düşkün. Yakın bir zamanda Çelikkol ve oyuncunun Mimar eşinden olan oğlu Ali ile sosyal medyada da yer alan bir fotoğrafları aşağıda…

Birce Akalay'dan, İbrahim Çelikkol'a sevgi dolu mesaj 9

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasında süren dostluk, sosyal medyada birbirlerine gönderdikleri mesajlarla da görülüyor. Son olarak Akalay, 14 Şubat 1982 doğumlu olan Çelikkol’un yeni yaşını, birlikte çekilen bazı fotoğraflarını instagram’da yayınlayıp sevgi dolu bir mesajla kutladı.

Birce Akalay'dan, İbrahim Çelikkol'a sevgi dolu mesaj 10

Birce Akalay, çok sevdiği dostuna ‘İbom’ diye hitap ederken, “İyi ki varsın can yoldaşım” diyerek dostluğunun ne kadar kıymetli olduğunu da vurguladı. Akalay’ın yazdığı doğum günü mesajını aşağıda görebilirsiniz…

Birce Akalay'dan, İbrahim Çelikkol'a sevgi dolu mesaj 11