Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da herkesi hayretler içinde bırakmıştı! Onur Durmaz, ekrana yeniden dönüyor!

Yargı’da herkesi hayretler içinde bırakmıştı! Onur Durmaz, ekrana yeniden dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, ilk bölümden itibaren izleyicinin heyecanla takip ettiği bir yapım oldu. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları dizide, başta hiç farkedilmeyen bir karakter, bir anda sürpriz çıkışı ile izleyicinin hafızasına kazındı.

Onur Durmaz, 1991 doğumlu genç bir oyuncu. Menajerimi Ara, Kulüp gibi bir kaç projede yer aldı. Ancak yetenekli isim, asıl çıkışını Yargı dizisindeki Engin karakteri ile yaptı. Aslında oyuncunun kendisi de olacaklardan habersiz başlamıştı Yargı dizisine. Fakat 5. bölüm senaryosu ile birlikte oynadığı karakter, bir anda hikayenin merkezine oturdu.

Engin’in, dizinin ilk bölümünde öldürülen İnci’nin katili olduğunun ortaya çıkması, herkes için büyük bir sürprizdi. Dizideki oyuncular için de… Zira Onur Durmaz ve diğer oyuncular da 5. bölüm senaryosu ellerine gelmeden önce olacaklardan habersiz olduklarını belirtmişler ve yaşananların da kendileri için de sürpriz olduğunu vurgulamışlardı.

Kimsenin farketmediği, Ceylin’in henüz yeni avukat olmuş arkadaşı Engin, silik bir tipti. Fakat bir anda katil olduğu, bambaşka bir karaktere sahip olduğu ortaya çıktı. Bu noktadan sonra da hikaye Engin etrafında dönmeye başladı. Ta ki karakter ölerek diziye veda edene kadar.

Yargı'da herkesi hayretler içinde bırakmıştı! Onur Durmaz, ekrana yeniden dönüyor! 7

Onur Durmaz, 5. bölümden sonra herkesin hayranlıkla izlediği bir oyunculuk sergiledi. Engin’in ruh hallerinin geçişlerini o kadar güzel yansıttı ki izleyici, bu genç yeteneği hafızasına kazıdı. 14 bölüm yer aldığı diziden ayrılmasının ardından da yeni projesi merakla bekleniyordu.

Sonunda beklenen haber geldi! Onur Durmaz’ın, TRT1’de yayınlanacak olan Kara Tahta isimli dizide rol alacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre Onur Durmaz, Kara Tahta diziside Miray Daner ve Furkan Andıç ile birlikte kamera karşısına geçecek.

Üs Yapım imzalı dizinin Şubat ayının sonunda çekimlere başlaması bekleniyor. İlk bölümün ise Mart ayında yayınlanacağı tahmin edilmekte. Dizinin yönetmenliğini en son BluTV’de yayınlanan Saygı dizisine imza atan Ender Mıhlar üstlenecek. Senaryosunu ise Erkan Birgören üstlenmekte.