Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisindeki Akgün’ü unutturacak rol! Alperen Duymaz, bu kez öyle böyle değil çok değişti!

Son Yaz dizisindeki Akgün’ü unutturacak rol! Alperen Duymaz, bu kez öyle böyle değil çok değişti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz dizisi, ne yazık ki izleyiciden beklediği ilgiyi göremedi! İzleyenler için efsane bir dizi olarak kalmaya devam edecek. Her karakter hala akıllarda kazılı. Ancak bazıları var ki kolay kolay unutulmayacak! Alperen Duymaz’ın oynadığı Akgün de bunlardan birisi.

Duymaz, Akgün karakteri ile adeta özleştirildi izleyici tarafından. O kadar ki oyuncuya Akgün diye hitap ediliyor pek çok kişi tarafından sosyal medyada. Son Yaz dizisi, izleyenler için unutulmaz ve karakterleri de fenomen olan bir yapımdı.

Alperen Duymaz’ın Hafsanur Sancaktutan ile partnerliği de dizinin en çok beğenilen tarafıydı. Akgün ve Yağmur aşkını izleyenlere güçlü ve etkileyici bir şekilde yansıttı iki oyuncu da. Alperen Duymaz’ın Akgün karakterini unutturması zor izleyici açısından. Fakat yeni dizisiyle oyuncu, yine çok iddialı bir yapımda, güçlü ve çarpıcı bir karaktere hayat veriyor.

Son Yaz dizisindeki Akgün'ü unutturacak rol! Alperen Duymaz, bu kez öyle böyle değil çok değişti! 40

Başarılı oyunculuğu ile Erkek Severse isimli dizide oynayan Alperen Duymaz, Büşra Develi ile partner oldu bu kez. Yasemin Allen’in de başrollerde yer aldığı romantik komedi dizisinde Duymaz, bambaşka bir karaktere hayat vermekte. Bein Connect platformunda yayınlanmakta Erkek Severse dizisi.

Akgün’ün imajından farklı olarak dizide Alperen Duymaz, karizmatik, yakışıklı, zengin, kültürlü ve sorumluluk sahibi Kenan’a hayat veriyor.

Son Yaz dizisindeki Akgün'ü unutturacak rol! Alperen Duymaz, bu kez öyle böyle değil çok değişti! 41

Ekranlara en son Akıncı isimli atv dizisiyle gelen Büşra Develi, Alperen Duymaz ile kamera karşısına geçti bu kez. Bir romantik komedi hikayesinde Develi, iki çocuklu bir anneyi oynuyor. Aşkla evlendiği eşinden ihanete uğradığı için boşanan genç, çalışan ve bekar bir anne olan Zeynep ile, zeki, çalışkan, dürüst ve hırslı bir karakter olan Kenan’ın yakınlaşması konu ediliyor dizide.

Bein Connect platformu’nun yabancı ve iddialı dizilerin arasında, daha düşük bütçesi ile Erkek Severse dizisi, gösterilen ilgi açısından yayıncısını da mutlu ediyor. Hikayesini Aslı Zengin’in yazdığı dizinin Dexter, Yakuza Prensesi ve Succession isimli çok yüksek bütçeli yabancı yapımlardan hemen sonra platformun en çok seyredilen 4. yapımı olması ise büyük dikkat çekiyor.

Son Yaz dizisindeki Akgün'ü unutturacak rol! Alperen Duymaz, bu kez öyle böyle değil çok değişti! 42

Elde edilen bu başarı sonrası, Yapımcı Faruk Turgut, twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile izleyicilere de teşekkür etti.

Alperen Duymaz’ı yeni dizide izleyenler için Akgün karakteri mazide kaldı. Zira Büşra Develi ile enerjisi de çok tutan oyuncunun, Kenan karakteri de çok beğenildi. Sosyal medyada diziyi öven hayranlar, Kenan ile Zeynep aşkını da çok ilgi çekici olarak buluyor ve binlerce paylaşım yaparak onların hikayesini destekliyor.

Son Yaz dizisindeki Akgün'ü unutturacak rol! Alperen Duymaz, bu kez öyle böyle değil çok değişti! 43