Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinde ikinci sezonun şifreleri bir bir ortaya çıkmaya başladı!

Ateş Kuşları dizisinde ikinci sezonun şifreleri bir bir ortaya çıkmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisi, atv’nin başarılı projelerinden birisi oldu. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi var. Oyuncular da sokak çocuklarının hikayesinden çok etkilendi ve günümüz dünyasında büyük bir sorun olan bu duruma yönelik farkındalık sağladıkları için memnun.

Dizide Gülayşe karakterini canlandıran İlayda Alişan, dram performansıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekerken, ilk sezonda iyi reytingler alan dizinin ikinci sezonda da devam edecek olması izleyicileri memnun eden bir durum oldu.

Ateş Kuşları dizisinin kadrosuna katılan Ali Önsöz’ün merakla beklenen Kara karakterini canlandıracak olması da hikayeye ayrı bir heyecan katacak. 16 Haziran Cuma gününden itibaren Kara karakteri Ateş Kuşları dizisine hızlı bir giriş yapacak. Ancak karakterin asıl sürprizlerinin yeni sezonda ortaya çıkması bekleniyor.

Ateş Kuşları dizisinde bir süredir izleyicilerin merakla beklediği Kara karakterinin gizemi yavaş yavaş çözülürken, hikayenin gelecek sezonda bu karakterin etkisiyle farklı yönlere savrulması bekleniyor.

Ateş Kuşları dizisinde ikinci sezonun şifreleri bir bir ortaya çıkmaya başladı! 7

Ali Önsöz’ün Kara karakterindeki performansı da dizinin başarısında belirleyici olacak gibi gözüküyor. Dizinin ana kadrosuna katılan Önsöz, 21. bölüm itibariyle hikayede güçlü bir şekilde yer almaya başlayacak.

Daha önce öldüğü sanılan Kara karakterinin yetişkin haliyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Ali Önsöz için de bu rol, Ateş Kuşları dizisiyle gündeme gelmesine vesile olacak gibi gözüküyor.

Genç oyuncu Ali Önsöz, daha önce Sana Söz isimli dizide Bora ve Darmaduman isimli projede de Yağız karakterlerini canlandırmıştı.

Önsöz’ün kariyerinde bir sıçrama yapması beklenen Ateş Kuşları dizisinin önemi büyük olacak. Özellikle de Eylül ayından itibaren gelecek sezonun kilit isimlerinden birisi olan Kara karakteri, Ateş Kuşları dizisinin hikayesinde çok etkili olacak gibi gözüküyor. Ali Önsöz için bu karakter kariyer yükselişi adına unutulmaz bir yapım olabilir.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen oturuyor.