Ana sayfa Kadın Haberleri Birce Akalay’ı klostrofobi hastalığı çok zorluyor!

Birce Akalay’ı klostrofobi hastalığı çok zorluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, GQ dergisinde müzik yazılarıyla dikkat çekmeye başlayan, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Taşlıcalı Yahya karakteri ile hatırlayacağınız Serkan Altunorak ile instagram canlı yayınında bir araya geldi.

İki ünlü oyuncu, 2015 yılında buluştuktan sonra arkadaş grupları ile hiç kopmadıklarını ve bu dostluğu da uzun yıllardır sürdürebildiklerinden bahsetti. Bu arkadaş grubu üzerinden whats app’ta sürekli yazışan ve birbirleriyle yakın iletişimde olan Birce Akalay ile Serkan Altunorak’ın samimi halleri de dikkatleri çekti.

Akalay, karantina günlerinde evde kalmanın kendisi için pek de uygun olmadığını söyledi. Evde kalmak durumunda olan ve yaşamını buna göre şekillendiren herkesi anlayışla karşıladığını vurgulayan Birce Akalay, normal zamanlarda evde kalma konusunda büyük sıkıntı yaşayacağını, şimdi ise duruma alışmaya çalıştığını anlattı. Hastalığından ilk kez bahseden Akalay, hayranlarını da şaşırttı.

Akalay,” Şimdi evimdeyim. Ama klostrofobim var ve evde durmak çok zor benim için. Yeni yeni ‘zamanı etkili değerlendirme’ kafasına giriyorum. Düşünmeyi bloke etmişiz, bu dönemde onu anladım. Varlığım ve ihtiyaçlarımıza yönelik blokajlar indirmişiz. Bu dönemde düşünmeye döndük” açıklamasında bulundu.

Biirce Akalay’ın Klostrofobi hastalığı genel anlamıyla küçük bir alana ya da odaya girmenin veya kaçmanın korkusu olarak biliniyor.

Akalay bu günlerde ev işlerini de kendisinin yapmak durumunda kaldığını, bu sürecin de kendisinde önemli değişimler oluşturduğunu sözlerine ekledi.