Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın ‘karşısında çıldırmak istiyorum’ dediği yakışıklı kim?

Birce Akalay’ın ‘karşısında çıldırmak istiyorum’ dediği yakışıklı kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay, Serkan Altunorak’ın bıyıklarını görünce şaştı kaldı! Ünlü oyuncu Serkan Altunorak’ın en çok da Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Taşlıcalı Yahya karakteri ile hatırlayacaksınız. Son 2 yıldır herhangi bir yapımda yer almayan, pek de ortalarda görünmeyen oyuncu imajını değiştirince, arkadaşı Birce Akalay’ı bir hayli şaşırttı.

Koronavirüs nedeniyle herkesin evlerine çekildiği, 30 büyükşehir ve Zonguldak illerinde de hafta sonu için sokağa çıkma yasağının uygulandığı bu dönemde, iki ünlü isim evlerinden instagram canlı yayınında buluştu.

Birce Akalay, Serkan Altunorak’ın bıyıklı haline görünce bir hayli şaşırdı. Oyuncu, “Bıyıklarınız çok tatlı olmuş. Seni yerim ya. Ya görüşmeyince bak şimdi, ne tatlı bir şey ya. Arkadaşlar nasıl bir yakışıklılık bana birisi bunu anlatsın. Şunun karşısında biraz çıldırmak istiyorum” diye konuştu.

Serkan Altunorak da arkadaşına iltifatlarda bulundu. Akalay’ın programdan hemen önce
yıkamadan çamaşırları çıkartıp kurutma makinesine attığını söylemesi de dikkat çekti. Ünlü oyuncu, “Karantinada iş başa düştü, her şeyi kendimiz yapıyoruz” dedi.

Karantina günlerinde herkesin eşitlendiği bir dönem yaşandığına dikkat çeken Birce Akalay, dertlerin çok fazla olduğunu ve çok üzüldüğünü, stresli zamanlar geçirdiğini ifade etti. Fiziksel olarak destek olamamanın, uzaktan destek vermek durumunda kalmanın sıkıntısını da yaşadığını ifade eden Akalay, imkanı olan insanların sosyal yardımlarda bulunduğunu,buna kendisinin de Altunorak’ın da dahil olduğunu anlattı.

Birce Akalay ile Serkan Altunorak’ın instagram buluşmasını videodan izleyebilirsiniz: