Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın yeni proje kabul etmemesinin önündeki bir engel kalkıyor!

Birce Akalay’ın yeni proje kabul etmemesinin önündeki bir engel kalkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, televizyon ekranında bu sezon başında Son Yaz dizisine katılmış ama reyting sorunları nedeniyle yayından kaldırılan dizide sadece 5 bölüm oynayabilmişti.

Ardından üst üste iki tane dijital dizinin başrolünde yer alan oyuncu, merakla yeni projelerin izleyici ile buluşmasını beklemeye başladı. Bu projelerden birisi Kuş Uçuşu, diğeri ise Mezarlık isimli yapımlardı.

Siyah Beyaz Aşk isimli televizyon dizisinde çok başarılı bir partnerlik süreci yaşadığı İbrahim Çelikkol ile uzun bir aradan sonra yeniden buluşan Birce Akalay, Kuş Uçuşu dizisiyle 3 Haziran’da hayranları ile buluşacak. Dizinin Netflix’te yayın tarihi netleşirken oyuncuyu Lale karakterinde izleyeceksiniz.

İbrahim Çelikkol’un Kenan karakterinde yer alacağı dizinin hikayesi de günümüze yönelik olacak. Bir televizyon kanalında yaşanan kuşak çatışmasının farklı bir dille anlatılacağı dizinin ikinci sezonunun da çekilmesi ihtimali bulunuyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan dizinin yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer üstlendi. 2021 yılında çekimleri yapılan dizide ayrıca; Miray Daner, İrem Sak ve Burak Yamaktürk de yer alıyor.

Birce Akalay için dizinin yayın tarihinin belli olması, ikinci sezon çekimlerinin de netleşmesi noktasında önemli bir gelişme.

Birce Akalay'ın yeni proje kabul etmemesinin önündeki bir engel kalkıyor! 46

Oyuncu, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada yeni bir proje kabul etmeden önce Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerinin devamının çekilip çekilmeyeceğini netleşmesi gerektiğini, programının sıkışmaması için de bu netleşmeyi beklediğini ifade etmişti.

Kuş Uçuşu dizisinin yayınlanması ile birlikte alınacak izleyici geri dönüşleri, dizinin ikinci sezonu için de karar verilmesini sağlayacaktır. Bu durumda da Birce Akalay’ın programı netleşebilir ise yeni projeleri kabul etme konusunda daha istekli olabilir.