Ana sayfa Dizi Haberleri Birçok ayrılığın yaşandığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan güzel haber!

Birçok ayrılığın yaşandığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de ekrana gelen Barbaroslar Akdeniz’in kılıcı dizisi sezon finali yaparken birçok tartışmayı da beraberinde getirmişti. Bazı önemli karakterlerin ayrılığıyla sarsılan diziden güzel bir haber geldi.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi geçen kış sezonu başında büyük iddialarla ve büyük bütçelerle ekrana geldi. Ancak dizi bu iddiasına rağmen bir türlü istenen çıkışı yapamadı. Sezon boyunca dizinin final yapma ihtimali gündeme geldi. Bu ihtimal sezon sonuna yaklaşıldığında daha tartışıldı.

Sezon sonuna gelindiğinde dizinin final değil sezon finali yapacağı ortaya çıktı. Ancak dizide önemli ayrılıklar yaşandı. En önemli ayrılık başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Engin Altan Düzyatan’ın yeni sezonda dizide olmayacağı ortaya çıktı.

Birçok ayrılığın yaşandığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan güzel haber! 7

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrıca Isabel karakterini canlandıran Pelin Akil ve Pietro karakterine hayat veren Yiğit Özşener’in ayrılığı gündeme geldi. Tüm bu ayrılıklarla Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi bir hayli kan kaybetmiş oldu.

Tüm bunları yanında dizinin bir başka başrol oyuncusu Ulaş Tuna Astepe’nin de ayrılığı gündeme geldi. Ancak güzel haber açıklandı. Bu habere göre Ulaş Tuna Astepe Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrılmıyor. Dizide Barbaros karakterini canlandıran Astepe’nin ikinci sezonda da dizide olacağı öğrenildi.

Büyük iddialarla gelen ancak bir türlü beklenen çıkışı gösteremeyen dizide ikinci sezon daha zorlu bir görev bekliyor. Reytingleri iyice düşen dizinin daha iyi bir noktaya gelmesi için senaristlere büyük görev düşüyor.