Ana sayfa Dizi Haberleri Biri gitti, biri geldi, değişim başladı derken Kanunsuz Topraklar’da üzücü gelişme!

Biri gitti, biri geldi, değişim başladı derken Kanunsuz Topraklar’da üzücü gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Kanunsuz Topraklar dizisi, kanalın büyük emek harcanan dizilerinden birisi. Hazırlıkları aylarca süren dönem dizisi Kanunsuz Topraklar için aylarca özel bir çalışma yapıldı. Dizinin 1939 yılında geçen hikayesi için döneme uygun mekanlar düzenlenirken, kurulan platoda yine o yılların görüntüsünü yansıtan caddeler, sokaklar, evler inşa edildi.

Tüm bu çalışmaların yanı sıra, dizide rol alan bütün oyuncular için o dönemin kostümleri, aksesuarları, saç ve makyaj modelleri için günlerce haftalarca süren hazırlıklar yapıldı. Başrolünde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in yer aldığı dizi için titizlikle oyuncu kadrosu seçildi ve ön hazırlıklar tamamlanınca da çekimler başladı.

Gold Film imzalı dizinin 6 bölüm yönetmenliğini yapan Faruk Teber, tüm hazırlık süreçleri ve dizinin konseptinin ortaya çıkması için büyük bir emek verdi ve sonrasında koltuğu yine usta bir isim Cevdet Mercan’a devretti.

Senaryosunu usta kalem Zülküf Yücel’in yazdığı, dram ve tarihi türdeki Kanunsuz Topraklar dizisi, ne yazık ki izleyiciden hala beklediği ilgiyi göremiyor! Bir şekilde çok daha büyük kitlelere ulaşması beklenen dizinin reytingleri düşük. Bu durumu değiştirmek adına da yılbaşı ile birlikte verilen 3 haftalık arada bazı değişiklikler yapılacağı açıklanmıştı.

Biri gitti, biri geldi, değişim başladı derken Kanunsuz Topraklar'da üzücü gelişme! 8

İddialı bir yapım olan Kanunsuz Topraklar’ın belli bir izleyici kitlesi merakla diziyi takip ediyordu ama daha da çok izleyiciye ulaşılamazsa maliyetlerin artacağı ve dizinin devamının da zorlaşacağı biliniyordu.  Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, aynı zamanda sette yaşanan koronavirüs vakaları ile birlikte uzayan tatilde dizide bazı değişiklikler yapmak için fırsat bulduklarını aktarmıştı.

Kanunsuz Topraklar’ın yeni bölümlerinin ekrana gelmeye başlaması ile bu değişiklikler de kendisini gösterdi! İlk olarak diziye katılan isim Emel Çölgeçen oldu. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 14. bölümde Ali Gelik’in yeni planlarına dahil ettiği Mehveş olarak diziye katılan Çölgeçen, kızların teyzesi rolünde.

Biri gitti, biri geldi, değişim başladı derken Kanunsuz Topraklar'da üzücü gelişme! 9

Emel Çölgeçen’in diziye katılmasının ardından bir de ayrılık gündeme geldi! 10. bölümde diziye zengin ve güçlü bir kadın olarak dahil olan Bahar Aras’ı oynayan Başak Parlak’ın Kanunsuz Topraklar’a veda edeceği öğrenilmişti.

Bir oyuncu geldi ve bir oyuncu giderken, proje için yapımcının da bahsettiği değişimler başlamıştı! Bu hafta ekrana gelen bölüm ise Kanunsuz Topraklar için adeta kader anı idi!

Hikayeye ivme kazandırmak için Gülfem ve Davut aşkında da yeni gelişmeler yaşanacaktı. Umutlar bu yöndeydi…

Başak Parlak - Kanunsuz Topraklar

Fakat bu hafta ekrana gelen 14. bölümün ardından, üzücü bir gelişme yaşandı! Dizinin düşük reytingleri kanalı mutlu etmemiş ve final yapılmasına karar verilmişti!

Zonguldak’ta yaşanan hikayede madenci Davut ve maden sahibi Malik Bey’in kızı Gülfem arasında geçen tutku dolu aşkın anlatıldığı dizi, ne yazık ki tüm çabalara karşın ekranda tutunamadı ve bitiyor!

Gelen bilgilere göre Kanunsuz Topraklar dizisi, iki bölüm sonra yani 16. bölümde final yapacak…