Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Rüya’sı Melisa Şenolsun’un hayatında yeni biri mi var?

Masumlar Apartmanı’nın Rüya’sı Melisa Şenolsun’un hayatında yeni biri mi var?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Melisa Şenolsun, TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine ikinci sezon itibariyle katıldı. Genç oyuncu Han’a aşık Rüya karakterini başarıyla canlandırıyor.

Sette yoğun bir tempoyla çalışan Melisa Şenolsun, yorgunluğunu geçen gece arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek attı. Alkollü olduğu gözlenen oyuncu çok iyi olduğunu ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Bir zamanla aşk yaşadığı Umut Evirgen ile aynı mekanda bulunan oyuncu, eski sevgilisi ile karşılaştıklarını belirtti. Masumlar Apartmanı dizisine devam ettiğini söyleyen Melisa Şenolsun, keyfinin çok yerinde olduğunu dile getirdi.

Masumlar Apartmanı’nın Rüya’sı Melisa Şenolsun’un hayatında biri mi var? 1

Geçtiğimiz haftalarda aşk haberleri çıktı sorusuna ise; “Hiçbir şey olmadığını biliyorsunuz, olsaydı zaten haberiniz olurdu mutlaka” diyerek çıkan dedikoduları yalanladı. Melisa Şenolsun, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu, kendisinden yedi yaş büyük işletmeci sevgilisi Umut Evirgen’den geçen yıl sessiz sedasız yollarını ayırmıştı.

Son aşkı Umut Evirgen ile hüsran yaşayan oyuncu, aşk hakkındaki düşüncelerini daha önce bir röportajında şu sözlerle ifade etmişti; “Aşkın dengeni sarsmak üzerine kurulu olduğu sanrısından ibaret olmadığını ve gerçek aşkın seni oluşunun en iyi haline taşımana yardım ettiğini düşünüyorum. Kalıcı mutluluk diye bir şey yok bence. Mutluluk anlardan ibaret ve bunun sayısını arttırabilmek de anda kalmayı arttırmakla mümkün. Bana göre an olduğu haliyle güzel.”