Ana sayfa Dizi Fragmanları Birisi, Kırmızı Oda dizisine müdahale edip o sesi kıssın!

Birisi, Kırmızı Oda dizisine müdahale edip o sesi kıssın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Kırmızı Oda, başarılı performansı ile bu sezonun en gözde yapımları arasında bulunuyor. Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı gibi isimlerin buluştuğu dizinin hem hikayesi hem de anlatım şekli çok beğeniliyor.

Sosyal medyada ve reytinglerde gücünü kanıtlayan Kırmızı Oda dizisiyle ilgili rahatsızlık yaratan bir konu var ki, sosyal medyada dillendirilmekte. Benzer bir eleştiriyi Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında dile getirdi.

Deniz Hamzoğlu’nun canlandırdığı Akif karakterinin Tülin Özen’in hayat verdiği Piraye ile sohbetindeki müzikler izleyicileri bir hayli rahatsız etmişti. Sina Koloğlu da “Akif Bey’i rahat bırakmadı ki” diyerek müzik sesine ve sesin yüksek olmasına itiraz etti.

Sina Koloğlu, “Ben bu dizilerin müzik işlerine kafayı taktım. Her kareye müzik gerçekten kabak tadı veriyor” diyerek genel bir eleştiride bulundu.

Koloğlu, Kırmızı Oda dizisindeki durumu ise şu şekilde yazdı:

‘Kırmızı Oda’ da matematik öğretmeni Akif’in (Deniz Hamzaoğlu) hikayesi hayli ilginç. Psikiyatrist Piraye (Tülin Özen) ile sohbetleri kendi başına ilgi ve alakayı çekiyor. Oyuncular zaten iyi oynuyor. Altta müzik durmuyor. Ne olur az ve öz müzik ne olur! ”

O sahneyi videodan izleyebilirsiniz: