Ana sayfa Dizi Haberleri Bitirdiniz izleyiciyi! Çukur dizisinde gözyaşlarına boğan sahneler!

Bitirdiniz izleyiciyi! Çukur dizisinde gözyaşlarına boğan sahneler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan 2. sezon 9. bölümünde, ekran başındaki izleyicilere duygu yüklü anlar yaşatan sahneler ekrana geldi.

Yamaç’ı oynayan Aras Bulut İynemli ve İdris’i oynayan Ercan Kesal ile Vartolu’yu oynayan Erkan Kolçak Köstendil, oyunculuklarıyla yine övgü topladılar.

Çukur’un sezon finalinde ailenin Karakuzular tarafından silahlarla tarandığı olay sonrasında, İdris ve Sultan’ın tek başına verdiği hayat mücadelesinden sonra aile yavaş yavaş bir araya gelmeye başladı.

Sena, Ayşe, Karaca ve Akşın’ın İdris’le karşılaşmasından sonra sıra Yamaç’a gelmişti.

Yamaç, camiden çıkan babasına önce uzaktan uzun uzun baktı. Ona doğru yürürken yüzündeki ifadeyle ekran başında diziyi izleyenlerin de boğazı düğüm düğüm oldu.

Bitirdiniz izleyiciyi! Çukur dizisinde gözyaşlarına boğan sahneler! 8

Babasının ‘El öpmeyi de mi unuttun?’ sözleriyle bir anlık şoku üstünden atan Yamaç, babasının elini öptü.

İdris’in oğlunun yüzünü tutup onu koklayarak öpmesi, diziyi izleyenleri hüzne boğdu. Yamaç, boncuk boncuk göz yaşları akıtırken ekran başında da duygu dolu anlar yaşandı.

İkinci duygu yüklü konuşma ise İdris ve Vartolu arasında geçti. Yamaç’ı alıp meyhaneye giden İdris, Salih’i sordu ve onu çağırmasını istedi. Vartolu, bu istek karşısında şok oldu ve hemen onların yanına geldi. Ancak Yamaç, Saadet’in ortadan kaybolduğunu babasının bilmediğini söyleyerek onu önder uyardı.

İdris, oğlu Salih’i karşısına aldı ve hal hatır sormaya başladı. Babasının karşısında el pençe oturan Vartolu, boynu bükük bir şekilde Saadet’in iyi olduğunu, oğulları olacağını, adını da İdris koyacaklarını söyledi.

Bitirdiniz izleyiciyi! Çukur dizisinde gözyaşlarına boğan sahneler! 9

İdris’e belli etmemeye çalışsa da çok zorlanan Vartolu, zaman zaman acı içindeki yüzünü saklamak için uğraştı.

Vartolu’nun bu hali de ekran başındakilerin unutumayacakları anlardan bir tanesiydi.

Yamaç, İdris ve Salih, meyhanede konuşurlarken, dışarıda da bir başka dram yaşanmaktaydı. Hep aileden dışlandığını düşünen ve bir türlü kardeşlerinin yanına gidemeyen Selim, onları gözleri yaşlı bir şekilde camın dışından seyretmekteydi. Selim’in bu halleri de yürekleri burktu.

Sosyal medyada çok konuşulan bu sahneler için izleyiciler “Efsane bir sahneydi, bitirdiniz bizi, gözyaşları içinde kaldık, o nasıl koklayarak öpmek oğlunu” şeklinde ifadelerle yorumlar yaptılar.

İşte dizinin o sahneleri:

Yamaç ve İdris’in kavuştukları o sahne:

Vartolu’nun babası ile Saadet hakkında konuştuğu o sahneler: