Ana sayfa Sosyal Medya Biz demiştik, Baş Belası dizisi atv’nin başına bela oldu!

Biz demiştik, Baş Belası dizisi atv’nin başına bela oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi izleyicileri Baş Belası isimli yapımı çok beğendi. atv ekranında önce pazar akşamları yayınlanan dizi daha sonra cuma günlerine alındı… Ancak reytingler bir türlü istenilen noktaya gelmedi.

Baş Belası dizisinin başrolünde İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisi bir araya geldi. İkilinin güçlü uyumu ve etkileyici işbirliği izleyicileri de çok mutlu etti. Çok etkileyici bir yapım olarak dizi hayranlarını mest eden Baş Belası, polisiye ile komediyi iç içe kullanıyor. Dizinin konsepti ve hikayesi büyük beğeni topluyor.

Ancak tüm bu olumlu yanlarına rağmen atv için Baş Belası dizisinin reytingleri kabul edilebilir sınırların altında seyrediyor.. İşte bu gerçek üzerine atv’den dizi için final kararı çıktı. Baş Belası dizisinin sadece 2 bölümü kaldı. Şimdiye kadar 11 bölüm yayınlanan dizi için hayranlar ise sosyal medyada kampanya başlattı.

Biz demiştik, Baş Belası dizisi atv'nin başına bela oldu! 7

Final kararının duyulmasının ardından twitter ortamında bir anda başlayan atv’ye tepki mesajları katlanarak arttı. Baş Belası hayranları 100 binin üzerinde mesaj paylaşarak dizinin devam etmesi için kanal yönetimini etkilemeye çalıştı.

Baş Belası hem konsepti hem hikayesi hem de başrol oyuncuları bakımından en az bir sezon devam etmeyi hak eden bir projeydi. Ancak reytingler buna izin vermiyor. Sadece 2 bölümü kalan dizinin 13. bölüm itibari ile final yapmasına ise izleyiciler razı değil.

atv kararını değiştirir mi bilinmez, ancak Baş Belası dizisi hayranları sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası oluşturdu. Dizi adeta atv’nin başına büyük bir dert oldu. Devam ettirse düşük reytingler ile büyük zarar yaşanacak. Final yapılsa izleyicilerden tepkiler durmayacak. Ayrıca dizi için dijital bir platforma devam etmesi yönünde öneriler de geliyor.

Neler olacağını izleyip göreceğiz.