Ana sayfa Sinema Nejat İşler, Saygı’dan sonra yeni bir proje daha kabul etti!

Nejat İşler, Saygı’dan sonra yeni bir proje daha kabul etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon ortaya çıkan BluTV’nin yeni dizisi Saygı, dikkat çeken isimleri bir araya getirdi. Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can’ın başrollerinde yer aldığı Saygı dizisinin ilk sezonu büyük ilgi gördü. Nejat İşler de uzun bir aradan sonra yeniden dizilerde yer aldı.

Yaz aylarında dizinin ikinci sezonu için ekip sete çıktı. Yenilenen kadroya Damla Sönmez de katıldı. Başarılı oyuncu Çukur dizisinin bitiminin ardından Saygı’nın ekibiyle birlikte sette yer aldı. Damla Sönmez’in hikayeye katılması ikinci sezonu daha da önemli bir hale getirdi.

Nejat İşler hayranları Saygı’nın ikinci sezonunun çekilmesinden çok memnun. Ekip bir süredir çalışıyor ve sona doğru da adım adım yaklaşılıyor. Nejat İşler’in Saygı’dan sonra yeni bir projeye daha başlayacağı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu bu sefer bir sinema filmi tercihinde bulundu. Mehmet Eroğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan İyi Adamın 10 Günü isimli sinema filminin çekimleri yakında başlayacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Nejat İşler de başrolde yerini alacak. Saygı’nın çekimleri biter bitmez ünlü oyuncu yeni projesi için yeniden sete çıkacak.

Avukat Sadık isimli karakteri canlandıracak olan Nejat İşler, sette yönetmen Uluç Bayraktar ile çalışacak.

Nejat İşler hatırlanacağı üzere Çukur dizisinde de yer almış ve Çağatay Erdenet karakterini canlandırmıştı. Filmin yapımcısı aynı zamanda Çukur dizisinin de yapımcısı olan Ay Yapım…