Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinde sona yaklaşıldı!

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinde sona yaklaşıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dijital dizinin çekimleri devam ediyor. Dizinin ekibi bir süredir Kapadokya’da çalışmalarını sürdürdü. Buradaki çekimlerin tamamlanmasının ardından ise ekibin Antakya’ya geçtiği ortaya çıktı.

Netflix’te yayınlanacak olan dizi toplam 8 bölüm olarak hazırlandı. Ünlü yazar Perihan Mağden’in aynı isimli kitabından uyarlanan dizi, yakıcı bir ilişkinin içinde, acı bir sona adım adım ilerleyen bir anne ile kızının hikayesini anlatıyor.

Perihan Mağden’in aynı isimli kitabının 12 ülkede yayınlandığını biliyor muydunuz? Şehirler arasında yaşanan bu kaçış sırasında bir kız çocuğu ve kendisine hiç benzemeyen eksantrik annesinin öyküsü çok dikkat çekecek.

3 farklı yönetmenin görev aldığı diziye önce Ceylan Özgün Özçelik başladı, ardından Gökçe Usta devam etti ve Antakya sahnelerini de Umut Aral çekiyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinde sona yaklaşıldı! 7

Ertan Kurtulan’ın senaryosunu yazdığı dizinin başrolünde ise Melisa Sözen bulunuyor. Son dönemde Alef ve Kırmızı Oda dizileri ile çok beğeni toplayan Melisa Sözen, yine hayranlarını mest edecek bir rolle geliyor.

Erkenci Kuş dizisiyle parlayan Birand Tunca ile Deniz Karaoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı dizinin 2022 yılında Netflix’te izleyicilerle buluşması bekleniyor.