Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde reytingler düştü, önemli kararlar üst üste geldi!

Camdaki Kız dizisinde reytingler düştü, önemli kararlar üst üste geldi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde herkesi şaşırtacak sahneler yer alacak. Nalan’ın Sedat’tan ayrılma kararı alması birçok şeyi değiştirecek. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kanal D’nin sevilen dizisi, son bölümlerde Mahkum dizisinin büyük çıkışı karşısında geriye düştü ve en çok izlenen ikinci dizi oldu.

İkinci sezona çok iyi başlayan ve çift haneli reytingler alarak sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıkan Camdaki Kız, artık bu durumda değil. Mahkum dizisi perşembe rekabetinde öne geçmekle kalmadı, Camdaki Kız’dan da çok sayıda izleyiciyi kendisine bağladı. Ancak Kanal D dizisinin yeni bölümü yine çok iddialı geliyor. Dizinin hikayesi tüm şiddeti ve cazibesiyle gücünü sergileyecek ve kaybedilen izleyicileri geri kazanmak için dizinin ekibi büyük bir mücadele başlatmış durumda. Bu mücadelenin izlerini sertleşen hikayede ve üst üste alınan yeni kararlarda görebilirsiniz.

Camdaki Kız dizisinde reytingler düştü, önemli kararlar üst üste geldi! 7

27. yeni bölümde Sedat’ın sakladığı gerçekleri öğrenen Nalan büyük bir hayal kırıklığı yaşar. İnandığı her şey çöp olmuştur. Aşka olan inancı sarsılan Nalan için Sedat ile olması artık çok zordur. Muzo’ya da Melisa ile ilgili olan gerçeği anlatır.

Feride ise Sedat’a ültimatomunu çoktan vermiştir. Feride’nin ayaklarına kapanan Sedat için dönüş çok zordur. Dizinin senaristleri artık daha net ve izleyiciyi şaşırtacak sahnelerle dolu bölümler çıkartmaya başaldı. 27. yeni bölümde de birbiri ardına bomba gelişmeler yaşanacak.

Sedat her yerden ayrı ayrı darbe yemektedir. Nalan Sedat’a içindekileri haykırırken bir taraftan da Muzo ile arası açılır. Cavit ise başta Sedat olmak üzere tüm Koroğlu ailesini kıskacına almıştır. Cana ve Sedat yakalanınca artık Cana dayanamaz ve Rafet’in karşısına çıkar. Sedat ve Nalan ise oldukça şaşkındır.

Sedat ne yapacak? Rafet ve Nalan bu olaya ne tepki verecek? Camdaki Kız dizisinin 20 Ocak perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde çok ilginç olaylar yaşanacak.