Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde sessizce köklü bir değişiklik yapıldı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde sessizce köklü bir değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden 15 bölüm geride kaldı. Koronavirüs vakaları, yılbaşı arası ile çekimler bir süre akladı. Ocak ayının ilk 2 haftasında yayınlanamayan dizinin yeni bölümü 18 Ocak akşamı izleyicilerle buluştu ve yine çok etkili gelişmeler yaşandı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hem oyuncuların performansları hem de hikayenin gidişatı izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde yavaş ama büyük bir değişim yaşandığını da gözlemlemekteyiz.

Boşanma davalarına bakan Cevher ailesinin kadınlarının başlarından geçen olaylar, kendilerinin müvekkilerinin durumuna düşmesi gibi hayatın gerçeklerine yönelik ortaya konulan vurgular çok etkili oldu. Fox TV’nin yeni sezondaki en iyi dizilerinden birisi olmasının yanı sıra, hikaye de izleyenlerin gerçek hayat ile karşılaştırma yapmasına olanak tanıdı.

Ancak senaristler dizinin hikayesine yönelik köklü bir değişikliği sessiz bir şekilde gerçekleştirmeye başladı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde aslında boşanma davaları ve bunların iç yüzüne yönelik ortaya konulan ilk bölümler çok daha anlamlıydı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde sessizce köklü bir değişiklik yapıldı! 7

İzleyiciler her yeni olayda kendilerinden bir şey buluyor ve bu da dizinin güçlü bir şekilde ilerlemesini sağlıyordu.

Bazı dizi hayranları da senaryodaki bu köklü değişikliğin izlerini fark ederek, sosyal medyada yorumlar yapmaya başladı. Bir dizi hayranı dizideki bu değişim için şu yorumu yaptı:

“Dizi çok güzel ama amacını değiştirdiler. Sadece davalara bakıyorlardı. Çok ilginç olaylar yaşanıyordu, ama yine kaos yine kötülük baş gösteriyor. Yani büroya yeni ortak geliyor ve savaş başlıyor. Bu hiç hoşuma gitmedi. Sadece müvekkillerinin davalarına baksalardı daha güzeldi.”

Bilindiği üzere dizinin kadrosuna Bora karakteri ile Serkan Altunorak katıldı. Bora, hikayede gerilimin tırmanmasına neden olacak. Bir diğer karakter ise Cevdet Arıcılar’ın canlandırdığı Faruk karakterinin uğruna ailesini terk ettiği Nazan olacak. Demet İyigün’ün canlandırdığı Nazan da dizinin heyecanını artıracak.

Bu iki karakter ile birlikte çalışmalar artacak, izleyicilerin büyük heyecanla izledikleri boşanma davalarının yerini ise gerginliklerle dolu karakterler arası savaşın yaşanması beklentisi iyice yükseldi.