Ana sayfa Dizi Fragmanları Bize bununla gelin! Hekimoğlu dizisinde sorulmayan soru, sonunda soruldu!

Bize bununla gelin! Hekimoğlu dizisinde sorulmayan soru, sonunda soruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi 29 Eylül Salı akşamı izleyicilerle 19. bölümüyle buluşacak. 3 bölüm önce Belçim Bilgin’in Selin karakteri ile konuk oyuncu olarak katıldığı dizide, Ateş Hekimoğlu yine zorlu bir konuyu çözüme kavuşturmaya çaba harcayacak.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay’ın başrollerinde dizide, konuk oyuncu olarak da Belçim Bilgin yer alıyor. Hekimoğlu dizisinin ikinci sezonu iyi başladı.Geçtiğimiz bölüm reytinglerini yükselten Kanal D’nin dizisi, eski günlere dönüşün de sinyalini verdi.

House MD’den uyarlanan Hekimoğlu dizisinin 19. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Damla Colbay’ın canlandırdığı Zeynep karakteri, bilindiği üzere Ateş Hekimoğlu ile yakınlaşmak istiyor. Ancak Ateş hoca bir aşk düşünmüyor.

Zeynep karakterinin Ebru Özkan’ın canlandırdığı İpek hakkındaki şu sözleri ise, izleyicilerin keyfini yerine getirdi. Zeynep fragmanda diyor ki; “Ateş hoca şahane bir doktor olabilir. Ama hepimiz biliyoruz ki, bir baş belası. İpek hanım da esse de gürlese de her zaman Ateş hocanın arkasında duruyor. Neden?”

Bize bununla gelin! Hekimoğlu dizisinde sorulmayan soru, sonunda soruldu! 8

Ateş’in eski eşi Selin’e “İpek’in senin tarafından korunmaya ihtiyacı yok” sözü de oldukça anlamlı. Ayrıca fragmanda Ateş Hekimoğlu, İpek’e şu sözlerle iltifat da ediyor: “Saçlarını savura savura karşı çıkarsın ama gerçi o hallerde yakışıyor sana…”

Hem Zeynep’in sorusu, hem Ateş’in iltifatı bir de bunların üzerine Selin’in “Ateş neden İpek’i bu kadar merak ediyor?” sorusu, dizinin hayranları memnun etti.

Bize bununla gelin! Hekimoğlu dizisinde sorulmayan soru, sonunda soruldu! 9

Ateş Hekimoğlu, İpek’e karşı bir şeyler mi hissediyor? Bu soru da Okan Yalabık’ın canlandırdığı Orhan Yavuz karakterinin ağzından çıktı. Yani Ateş ve İpek arasında bir aşk meşk işleri olabilir. İzleyiciler de bundan son derece memnun olacaklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

“İşte bu, sonunda İpek ile Ateş, görmek istediğimiz” diye yorum bırakan Hekimoğlu hayranları, 19. yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. İşte heyecanı artıran 19.bölümden 2. fragman: