Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye 36. bölümde komedi geri döndü! Fikri’nin evdeki halleri çok güldürecek!

Bizim Hikaye 36. bölümde komedi geri döndü! Fikri’nin evdeki halleri çok güldürecek!

tarafından zk zk
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 31 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 36. bölümünde Fikri’nin eve gelmesiyle, çocuklarla arasında yaşadıkları komik anlar ekrana gelecek.

İşte 31. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annelerini kaybeden Elibollar’ın evinde kara bulutlar gezmektedir. Çocuklar annelerinin yasını tutarken Filiz de güçlü kalıp aileyi ayakta tutmak zorundadır. Karısının ölümünü kabullenemeyen Fikri ise yine ailesinden uzaklaşmıştır.

Şükran’ın eşyalarının arasından çıkan bir anahtarı bulan Fikri, elmasların peşine düşer. Ömer de Fikri’yi takip edip elmasları bulmaya kararlıdır. Elmaslar ailenin başına yine bela olacak gibidir.

Tufan, Zeynep’in velayetini almaya çalışan Ömer’in aslında nasıl bir adam olduğunu öğrenmenin peşindedir. Barış’ın yardımıyla Ömer’in çevirdiği bazı karanlık işleri ortaya çıkarmaya başlar. Ömer için çember daralmaktadır ve bu durum herkesi etkileyecektir.

Bizim Hikaye 36. bölümde komedi geri döndü! Fikri'nin evdeki halleri çok güldürecek! 7

Minibolların Ayşe’nin yardımıyla düzenledikleri bir sürpriz, herkes için moral kaynağı olacaktır. Bu sürpriz ayrıca Şükran’ın ölümünden kendini sorumlu hisseden Şeyma için bir fırsattır. Şeyma, Aysel’in yardımıyla Fikri’nin gözüne girme niyetindedir.

Barış bir yandan Ömer’le uğraşırken bir yandan da Filiz’e destek olmak için elinden geleni yapar. Tüm zorluklara rağmen dik durmaya çalışan Filiz ise bir sorunu atlatamadan başka bir sorunla karşı karşıya kalmak üzeredir…