Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye 41. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Barış, ne yapmaya çalışıyor?

Bizim Hikaye 41. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Barış, ne yapmaya çalışıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 4 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Filiz ve Barış karşı karşıya geliyor.
B
Büyük bir tesadüfle Barış’ın çalıştığı sağlık ocağının yanına dükkan açan Filiz, Barış ile gürültü yüzünden tartışmaya başladı.

Yeni bölümde tartışma daha da büyüyecek ve Filiz, Barış’ın oradan gitmesini isteyecek. Barış ise istifasını geri aldığını ve gitmeyeceğini söylüyor.

Filiz yeni dükkanını açmanın heyecanını yaşarken, Barış da uzaktan onu izlemeye devam ediyor.

Filiz ise karşılaştıklarında Barış’ın kendisine eskisi gibi baktığını farkediyor.

Filiz’in Avukat Selim ile yakın olduklarını gören Barış, küplere biniyor. Hala Filiz’e aşık olan Barış’ın ne yapmak istediğini ise hala kimse anlayamadı! Bakalım bu soru, yeni bölümde yanıtını bulacak mı?

İşte 41. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Filiz Barış’ı unutmaya çalıştıkça hayat onu karşısına çıkarmaya devam etmektedir. Bilmediği bu durumun Barış’ı da tüketmekte olduğudur. Barış Filiz’e karşı hayatının en zor rolünü oynarken, Filiz de kardeşleriyle en zor sınavını vermeye hazırlanmaktadır. Bir yandan onlara iyi bir gelecek hazırlamanın mücadelesini verirken, diğer yandan genç kızlığa geçişin sancısını yaşayan Kiraz’ın yanlış yollara sapmasını önlemeye çalışacaktır.