Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 47. yeni bölümündeki romantik sahneye bayılacaksınız!

Bizim Hikaye 47. yeni bölümündeki romantik sahneye bayılacaksınız!

tarafından ker_def

Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 15 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek. Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Filiz, cebinde bulduğu kağıtta yazan şiiri görünce soluğu Barış’ın yanında alıyor. Videodan 47. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Barış, şiiri okuyunca duruma şaşırıyor ve “Eğer ben sana şiir yazacak olsaydım, sen aşkından geberirdin” diyerek Filiz’i şaşırtıyor. Filiz de ‘hodri meydan’ diyor ve ‘görelim bakalım’ sözleri üzerine Barış, o anda Filiz’e bir şiir yazıyor.

Filiz’i çok etkileyen şiirin tamamını yeni bölümde dinleyeceğiz. Ancak Filiz’i fazlasıyla şaşırttığı da tanıtımda görülüyor.

Barış’ın içinden resmen bir şair çıkacak! Filiz ve Barış’ın ayrı olmasına çok kızan izleyiciler, bu romantik sahneye bayılacak gibi görünüyor!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kiraz’ın ortalıktan kaybolması herkesi alarma geçirmiş, dört bir koldan yürütülen aramalar sonuç vermedikçe Filiz delirecek noktaya gelmiştir. Bunlardan habersiz olan Barış ise mesafeli de olsa Filiz’le iletişim halinde kalabilmenin rahatlığıyla tüm dikkatini oğlunun sağlığına vermeye çalışmaktadır. Ancak hiç beklemediği anda gelen bir telefon, onun bu kararını ters yüz etmeye yeter. Kiraz’ı içine düştüğü çıkmazdan kurtarma çabası, Filiz’le Barış’ı bir kez daha bir araya getirir. Başlarda sorun olmadığını düşünseler de, kısa sürede aralarındaki mesafeyi korumakta zorlandıklarını fark ederler. İkisinin arasındaki çekim, Selim’le Barış arasında büyük rezalet çıkmasına neden olunca Filiz bu duruma bir dur demesi gerektiğini fark eder.

Bizim Hikaye Perşembe 20.00’de FOX’ta!

YAPIM: MED YAPIM
YÖNETMEN: KORAY KERİMOĞLU
SENARYO: BANU KİREMİTÇİ BOZKURT – EBRU KOCAOĞLU – VERDA PARS

Oyuncular:
Filiz: Hazal Kaya
Barış: Burak Deniz
Fikri: Reha Özcan
Rahmet: Yağız Can Konyalı
Hikmet: Nejat Uygur
Kiraz: Zeynep Selimoğlu
Fikret: Alp Akar
İsmet: Ömer Sevgi