Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 51. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Filiz Elibol benimle evlenir misin?

Bizim Hikaye 51. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Filiz Elibol benimle evlenir misin?

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisinin 51. yeni bölümü 13 Aralık Perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Filiz’in kardeşleri ile başının dertten kurtulmadığı 51. bölümün 1. fragmanında gösterilmişti. Filiz’in burnunun kanadığı ve acil olarak hastaneye kaldırıldığı detayı da ilk fragmanda yer almıştı.

51. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Barış, Filiz hastane odasında yatarken herkesin ortasında büyük bir sürpriz yapıyor. Yüzük kutusunu çıkartan Barış’ın bu hamlesi alkışlar ve şaşkınlık ifadeleri arasında kutlanıyor. “Filiz Elibol, benimle evlenir misin?” diye soran Barış’a Filiz’in yanıtı “Tabii ki evlenirim” oluyor. İşte bu sahne uzun süredir Bizim Hikaye izleyicilerinin beklediği sahneydi. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye 51. bölümünde Barış, Filiz’in parmağına yüzüğü takıyor. İzleyiciler ise Perşembe akşamını iple çekiyor.

Bizim Hikaye 50. ve son bölümde yaşananların özeti şöyle:

Filiz daha Savaş’ın ona çıkışının şokunu atlatamadan Hikmet’in peşine koşar. Elibollar bu kez de Çiçek’in eski kocasının yarattığı dehşetle başa çıkmak zorundadır ancak Çiçek’in eski kocasıyla ilgili başka planları vardır. Filiz tüm bunlarla mücadele ederken bir yandan da atölyelerini batmaktan kurtarmaya çalışmaktadır. Barış’ın ise Nihal’den kurtulmak için çok daha kestirme bir yolu vardır. Barış’ın Nihal’den kurtulma planı Filiz ve ailesinin başını belaya sokmakta gecikmez. Nihal her hareketiyle onları bu kadar kolay rahat bırakmayacağını göstermektedir. Bu durum Filiz’in ailesinde de Barış’a karşı çatlaklar oluşmasına neden olur. Bu sırada Filiz’lere gelen bir iş teklifi sonunda rahat bir nefes almalarına neden olsa da bunun başlarına açacağı büyük beladan henüz haberleri yoktur.

Oyuncular:

Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi