Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 53. Bölüm Fragmanı İzle! Hepimizin başı sağolsun!

Bizim Hikaye 53. Bölüm Fragmanı İzle! Hepimizin başı sağolsun!

tarafından ker_def

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 27 Aralık Perşembe günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Nihal ile buluşmak üzere yola çıkan ve hız yapan Barış, kaza geçirmişti. Kaza yerine ulaşan Nihal’e polisler bu halde kocasını göremeyeceğini söylemişti. İşte bu sahneden sonra bile izleyiciler Barış’ın ölmüş olabileceğine pek de inanmadı.

Bizim Hikaye dizisinin 53. yeni bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı. Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Polis Cemil eve geliyor ve Barış’ın aşırı hız yaptığını belirtiyor ve “Hepimizin başı sağolsun” diyor. Tabii ki herkes yıkılıyor. Barış gerçekten öldü mü? Ölmesi beklenmiyor ama ters köşe bir sahnenin gelmekte olduğu da bu fragman ile verilmekte. Bir de Tülay’ın kapıyı açtığı son sahnede gelen kişi acaba Barış olabilir mi? Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye 52. Bölüm Özeti ise şöyleydi:

Barış, Filiz’i Nihal’in kurduğu tuzaktan kurtarmaya çalışırken yalnız değildir. Bütün Elibol’lar Barış’ın yanında Filiz için bir araya gelirler. El birliğiyle Nihal’i alt etmeye çalışırlarken beklenmedik bir yerden gelen yardım tüm dengeleri değiştirir. Ancak Barış’ın aileden gizlediği bambaşka bir gündemi daha vardır ve çabaları tüm itirazlara rağmen sonuç verir. Barış ve Filiz hayatlarının en mutlu gününü yaşarlarken kaderin onlar için neler hazırladığından habersizdirler. Tam kazandıklarını düşündükleri anda Nihal’in yaptığı bir hamle büyük bir felakete neden olacaktır.

Oyuncular:
Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi