Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 55. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

Bizim Hikaye 55. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye, 31 Ocak Perşembe akşamı 55. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın baş rolünde oynadıkları dizinin 55. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Videodan yeni bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Dizide Fikri, eline geçen bir kağıtta, aracıyla ilgili sigortadan bir ödeme çıkmasıyla büyük mutluluk yaşıyor ama ödemeyi almaya gittiğinde de kötü bir sürprizle karşılaşıyor!

Bizim Hikaye 54. ve son bölümünde neler olmuştu? İşte detaylar:

Barış’la Filiz yeni hayatlarının düzenini oturtmaya çalışırlarken, hayatlarına Barış’ın kardeşi olduğunu iddia eden Merve adında bir genç kız düşer. Merve, tek derdinin Servet’in kızı olduğunu ispatlayıp babasının servetinden payına düşeni almak olduğunu iddia etmekte ve Barış’tan yardım istemektedir.

Barış, sırrını bilen bu tekinsiz kızdan o kadar kolay kurtulamayacağının farkındadır ve aralarında zoraki bir işbirliği doğar. Filiz bir kez daha sevdiği adamın hayatından gelen sorunlarla baş etmeye çalışırken, bir yandan da kendi kardeşleri ve yeni işini idare etmeye çalışır. Tüm bunların arasında Filiz’in kardeşleriyle ilgili ciddi bir problemi gözden kaçırması kaçınılmazdır.

Nihal ise Barış’ın hayatta olduğunu ispatlayabilmek için gizli bir planı harekete geçirmekte gecikmez.

YAPIM: MED YAPIM
YÖNETMEN: KORAY KERİMOĞLU
SENARYO: BANU KİREMİTÇİ BOZKURT – EBRU KOCAOĞLU – VERDA PARS

Oyuncular:
Filiz: Hazal Kaya
Barış: Burak Deniz
Fikri: Reha Özcan
Rahmet: Yağız Can Konyalı
Hikmet: Nejat Uygur
Kiraz: Zeynep Selimoğlu
Fikret: Alp Akar
İsmet: Ömer Sevgi