Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 61. bölüm fragmanında Barış, Filiz’in hamile olduğunu öğreniyor!

Bizim Hikaye 61. bölüm fragmanında Barış, Filiz’in hamile olduğunu öğreniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Bizim Hikaye dizisinin 61. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

9 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan bölümde Filiz ve Barış’ın barışıp barışmayacağı konusu merak ediliyordu. Filiz’in yanlış anlama sonrasında gösterdiği ağır tepkiyi Cemil’in uyarmasıyla fark eden Barış, Filiz’in yanına gitmiş ve onu bırakmayacağını göstermişti.

61. bölüm fragmanında Filiz, hatasını anlıyor ve barışmak için Barış’ın hastanesine gidiyor. Dışarıda boşta gördüğü bir çiçeği alıp Barış’ın yanına giden Filiz, çiçeği çalmadığına Barış’ı ikna etmeye çaba harcıyor. Barış’ın tripleri ise görülmeye değer. Ancak Filiz, bombayı sonra patlatıyor ve bebeği için geldiğini söyleyince Barış şoke oluyor. Barış, Filiz’i kontrol ediyor ve kızları olacağını söylüyor. Filiz ve Barış’ın bu şekilde barışması izleyicileri mutlu etti.

Dizideki bu sahneler ise Hazal Kaya’nın hamileliğine dair bir gönderme mi taşımakta? Gerçekte de hamile olan Hazal Kaya, acaba kız bebek mi bekliyor izleyicilerin aklında bu konu kaldı.

İşte 61. bölüm 1. fragmanı: