Ana sayfa Güncel Haberler Gizem Karaca ve eşi Kemal Ekmekçi, duyarlılıklarıyla takdir topladı!

Gizem Karaca ve eşi Kemal Ekmekçi, duyarlılıklarıyla takdir topladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünya genelinde başlangıç saati aynı olan engeli olup da koşamayanlar için yapılan koşuya ünlü oyuncu Gizem Karaca da katıldı.

İzmir’de yapılan ve eşi Kemal Ekmekçi ile birlikte koşuya katılan Gizem Karaca, instagram’dan paylaştığı fotoğraflarda çok eğlendiğini gösterdi.

Bugünün kendisi için öneminin büyük olduğunu da ifade eden Gizem Karaca, “Gerçekten o kadar gurur duydum ki, her yaştan her durumdan insanlar vardı. Bebek arabalarını iterek koşan anneler bile vardı, tekerlekli sandalyeliler olsun onları bellerine iplerle bağlayarak koşanlar olsun. Hakikaten helal olsun” mesajıyla dikkat çekti.

Gizem Karaca’nın bu paylaşımına 3 saat içinde 35 binden fazla beğeni yapıldı. Karaca’nın bu duyarlılığına hayranları da yorumlarıyla takdir ederek karşılık verdi.

İşte o paylaşım:

Bugünün önemi büyüktü! Bizde elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık ??‍♀️??‍♂️ Gerçekten o kadar gurur duydumki, her yaştan her durumdan insanlar vardı. Bebek arabalarını iterek koşan anneler bile vardı, tekerlekli sandalyeliler olsun onları bellerine iplerle bağlayarak koşanlar olsun. Hakkaten helal olsun!! Kimsenin bahanesi olmamali ???? #kosamayanlaricinkosuyoruz @wingsforlife #wflworldrun #wflworldrunizmir #fordteam ??