Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 65. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Fikri yine yaptı yapacağını!

Bizim Hikaye 65. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Fikri yine yaptı yapacağını!

tarafından ker_def

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye, 65.yeni bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. 11 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacağı merak konusu…

65. bölüm fragmanında İsmo kaybolmuştur. Filiz büyük telaş içinde. Fikri yine oyunlarına devam ediyor. Ankesörlü telefondan sesini değiştirerek Filiz’ı arayan Fikri, söylediği yere piyango bileti bırakmasını istiyor. Ancak İsmo’yu Zihni dolaştırmaya çıkarıp getirir, herkes arayan kişinin kim olduğunu merak etmeye başlar. Bakalım Fikri olduğunu anlamaları uzun sürecek mi?

Peki Bizim Hikaye dizisinin 64. bölümünde neler yaşanmıştı?

Tüm Elibollar, bütün sevdikleriyle birlikte Murtaza’nın önünde ecel terleri dökerken, Tufan’ın eski karısı Ferda, Murtaza’nın çok değer verdiği karısı olarak çıkıp gelir. Herkes için yeni bir umut ışığı belirmiştir ve Tufan’a Ferda’yı ikna etmesi için baskı yaparlar. Fikri, Barış, Cemil ve Deniz, kestirmeden giderek Ferda’nın Tufan’a olan zaafını kullanmasını söylerken, Çiçek, Filiz ve Rahmet doğrudan durumu anlatıp yardım etmesini ister. Tufan kestirme yolu seçerek Ferda’nın aklını çelmeye çalışır ve işler bir anda çığırından çıkar.

Sonunda şans yüzlerine gülüp Murtaza’dan tamamen kurtulduklarında da, bu durum kadınlarla erkeklerin arasında sorun yaratmaya devam edecektir. Ferda’nın Tufan’ın peşini öyle kolay bırakmaya niyeti yoktur ve onun varlığı sadece Tufan için değil Çiçek için de tehlike çanları çalmasına neden olur. Öte yandan Filiz de Barış’ın yeni işinde kiminle birlikte çalışacağını öğrenmiş ve iyice sinir olmuştur.

Sonunda Filiz ve Çiçek erkeklere bir ders vermeye karar verirler, onların intikam planına Deniz’in de dahil olmasıyla işler iyice sarpa sarar. Tüm bunlar olurken Fikri de boş durmaz ve Elibolları bu kez zenginlikle sığınacakları yeni bir maceranın ortasına atar. Zararsız başlayan macerada kabak bu kez ailenin en küçüğünün başına patlayacaktır.

YAPIM: MED YAPIM
YÖNETMEN: KORAY KERİMOĞLU
SENARYO: BANU KİREMİTÇİ BOZKURT – EBRU KOCAOĞLU – VERDA PARS

Oyuncular:
Filiz: Hazal Kaya
Barış: Burak Deniz
Fikri: Reha Özcan
Rahmet: Yağız Can Konyalı
Hikmet: Nejat Uygur
Kiraz: Zeynep Selimoğlu
Fikret: Alp Akar
İsmet: Ömer Sevgi