Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi 16. bölümünde ortalık fena karıştı!

Bizim Hikaye dizisi 16. bölümünde ortalık fena karıştı!

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisi 16. bölümünde ortalık fena karıştı! 7

Hazal Kaya ile Burak Deniz’i buluşturan Shameless uyarlaması Bizim Hikaye 16. bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Son bölümde Elibol ailesinin başına gelen heyecanlı olayların ardından Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Son bölümde Çocukların alındığını son anda öğrenen Barış mahalleye döner ve Filiz’e yardım etmek ister.

Bizim Hikaye dizisi son bölümde Filiz kardeşlerini geri kazanmak için çaba gösteriyor. Filiz’in çabaları sonuç verecek mi merak edenler Bizim Hikaye 17. yeni bölüm fragmanını merak ediyor. 17. bölümde neler olacağının ipuçları yeni fragmanda aranıyor. Son bölümü izleyemeyenler ise Bizim Hikaye 16. son bölüm internetten nasıl izlenir araştırıyor.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da son bölümün ardından Bizim Hikaye yeni fragmanı bekleniyor… Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil .

Elibol Ailesi’nde bunlar yaşanırken Cemil de Barış’ı köşeye sıkıştırmaya uğraşmaktadır. Delil olarak ele geçirdiği Barış’ın eşyaları ile Barış’ı tuzağa düşürmek için elinden geleni yapar.

Filiz’in kardeşlerini alabilmesi için Cemil’le evlenmesi gerekiyor.