Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi, büyük bir yanlıştan döndü!

Bizim Hikaye dizisi, büyük bir yanlıştan döndü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özan’ın baş rolünde oynadıkları Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan son 48. bölümü, izleyicinin de uzun zamandır beklediği o kavuşmaya sahne oldu sonunda!

Uzun süredir aralarında yaşanan sorunlar, Barış’ın bir anda evlenmesi ve ortaya bir çocuk mevzusunun çıkması derken, Barış ve Filiz aşkı için umutlar iyice tükenmişti.

Ancak 48. bölümde beklenmeyen bir itiraf ve arkasından gelenler çorap söküğü gibi birbirini izledi adeta.

Oğluna kalp bulunması ve sağlığına kavuşmasıyla birlikte artık Barış için başka bir dönem başlamıştı. Savaş’ı alıp Filiz’in evine getiren Barış’ın yeniden Elibollar’ın içine karışması, özlenen bir manzaraydı.

Filiz’in büyük aşkı ama aynı zamanda her derdine koşan, tüm aileyi sarıp sarmalayan, hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan, bir baba gibi ağbi gibi diğer Elibollar’ı koruyup kollayan Barış’ı izleyici çok özlemişti.

Bizim Hikaye’nin izlenmesinde, Filiz ve Barış’ın aşkı kadar bu birliktelikten gelen güzellikler, keyifli anlar, koşuşturmalar, dertler, birlikte gülüp eğlenmeler de çok etkiliydi.

Ancak geçtiğimiz sezon finalinde Filiz’in tutuklanması sırasında ortaya çıkan o kadın, her şeyi değiştirdi! Nihal, bir anda ortaya çıkmış, üstelik yıllar önce Barış’la olan birlikteliğinden bir çocuğu olmuş ve bunu saklamıştı.

Filiz bir şekilde ceza evinden çıkmıştı ama Barış’ın bambaşka bir hayata başlaması, Elibollar’dan uzaklaşması, eşi ve çocuğuyla dışardan mutlu görünen hayatı karşısında şoke olmuştu.

Bizim Hikaye dizisi, büyük bir yanlıştan döndü! 8

NİHAL ÇOK BÜYÜK BİR HATA YAPTI VE KAYBETTİ!

Başlarda kimse durumu anlayamadı ancak olaylar ilerledikçe Barış’ın evliliğinin sadece göstermelik bir evlilik olduğu, yeni duyduğu oğluyla ilgilenmek ve onun hastalığında yanında olmak için Nihal ile evlendiği anlaşıldı. Üstelik Nihal, Filiz’i cezaevinde kurtaracak delili de bulmuştu.

Ancak gittikçe Barış’a karşı hisleri iyice depreşen Nihal, bir süre sonra onun Filiz’e olan hassasiyetinden hiç de mutlu olmadı. Arkadan iş çevirmeye kadar giden kıskanç kadın tripleriyle bıktı usandırdı.

Ve sonunda 48. bölümün finalinde bir anda düğüm düğüm olan her şey ortalara saçıldı!

Barış, Filiz ve ailesiyle geçirdiği akşamdan sonra artık onsuz olmaya daha fazla dayanamayacağını, neden evlendiğini anlatıp, herkesle ve her şeyle birlikte mücadele etmek istediğini söyledi.

Ancak o anda onları izleyen Selim ve Nihal, bu durumdan hiç de hoşnut olmadı. Onları öpüşürken yakalayan Nihal, mahallenin ortasında Filiz’i evli bir adamla öpüşmekle suçladı! İşte en büyük hatayı da o anda yapmış oldu! Barış, hiç lafını sakınmadan Filiz’in elini tutup, Nihal’e onun kocası olmadığını, kağıt üstünde bir evlilikleri olduğunu ve Filiz’i bırakmayacağını söyleyerek sezon başından beri beklenen hareketi yaptı. “Hepsi bitti. Ben Filiz’le birlikteyim, onu seviyorum, onsuz yapamıyoruz. Bunu anlaman gerekiyor. Onsuz yaşayamam” diyerek bir çırpıda içindekileri söyleyiverdi.

Bizim Hikaye dizisi, büyük bir yanlıştan döndü! 9

BARIŞ VE FİLİZ AŞKI YENİDEN BAŞLADI, REYTİNGLER MERAKLA BEKLENİYOR!

Bu arada şaşkınlıkla durumu izleyen Selim’e de dönüp “Sen de artık Filiz’in etrafında dolaşmayacaksın fırsatçı herif” diyerek onu da ekarte etmeyi unutmadı.

Şimdi her şey eskiye döner mi bilinmez ama çok zor gibi görünüyor. Nihal, muhtemelen kıskançlık krizlerine girip Filiz’i zor duruma sokmaya çalışacak. Selim de Barış’ı. Belki de Nihal ve Selim iş birliği yapıp iki aşığı ayırmaya çalışacaklar. Durum ne olursa olsun, artık herkes Barış ve Filiz’in yan yana duracağını gördü. Her zorluğa birlikte katlanmaya da razılar. İzleyicinin de istediği bu aslında. Onlar birlikte olsun, gerisi hallolur düşüncesi ağır basıyor.

Dizinin yeni sezondaki reytinglerinin düşüşünde, Filiz ve Barış aşkının ayrılığa dönüşmesi de neden olarak gösterildi. Sosyal medyada da izleyiciler bu konuyu defalarca dile getirdiler. Bakalım bu yeniden başlayan birliktelik reytinglere nasıl yansıyacak? Ancak şimdiden yüzleri güldürdüğü de yine sosyal medyadaki yorumlardan belli olmakta. Böylece Bizim Hikaye’de izleyicilerin uzun süredir istedikleri ve reytinglere de etkisi olduğunu düşündükleri hikaye de yerine oturmuş oldu.

Bizim Hikaye’yi bizim hikaye yapan Filiz ve Barış birlikteliğinin bozulmasını kimse istemiyor. Aylardır beklenen o kavuşma da çarpıcı bir sahneyle gerçekleşmiş oldu.

İşte Bizim Hikaye’deki o unutulmayacak sahne: