Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölümünü kaçırmamanız için çok sebep var!

Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölümünü kaçırmamanız için çok sebep var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de bu akşam 43. bölümü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler, çok sürprizli gelişmelere gebe!

Öncelikle dizinin yeni bir konuğu var! Şükran Ovalı, Şebnem Aksak karakteriyle çok ilgi çekecek!

Fragmanlardan ne yaptığı hiç anlaşılmayan Şebnem, Merve ve Serhan’ın neden boşanmasını istemiyor ve bu kadar uğraşıyor kimse bir şey anlamadı! Ancak altından ilginç bir durumun çıkması bekleniyor.

Şebnem Aksak ismiyle diziye dahil olan oyuncu, bir süre önce bebeğini kucağına almıştı. Vatanım Sensin’den sonra yeni sezonda dizilere ara veren Ovalı, konuk oyuncu olacağı Ufak Tefek Cinayetler’de bir dizi karmaşaya neden olacak.

Diğer önemli nedenlerden birisi ise Merve. Nam-ı diğer Kraliçe, artık yuvasına dönüyor!

Aslıhan Gürbüz, bel fıtığı ameliyatı geçirmiş ve bir süredir dizide oynayamıyordu. Gürbüz, sağlık problemlerini büyük ölçüde atlatmış olacak ki diziye geçtiğimiz hafta yayınlanan bir kaç sahne ile girmişti. Bu kez Sarmaşık’a yani evine dönüyor! Üstelik çok önemli bir karar aldı ve Serhan’dan boşanıyor!

Yine fragmanda yer alan bir başka ilginç gelişme de Serhan’ın “Arzu’yu öldüren Oya’ymış!” sözleri oldu. Bu sözlerin arkasından nasıl bir hikaye çıkacak, o da büyük merak konusu!

Kerim ve Serhan cephesinde de önemli restleşmeler yaşanacak! Malum, Merve’ye sırılsıklam aşık Kerim, onun için her şeyi yakabilir!

Yeni bölüm pek çok sürpriz gelişmeye açık görünüyor. Heyecanlı sahneler izleyicileri bekliyor.

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Star TV’nin beğeni ile izlenen dizide Şükran Ovalı, Serhan’ın(Mert Fırat) ölen amcası Nejdet Aksak’ın eşi Şebnem Aksak karakterini canlandıracak. Genç ve güzel bir dul olan Şebnem Aksak entrikaları ile ortalığı fena karıştıracak.

Beklenmedik bir anda ortaya çıkan Şebnem Aksak, neyin peşinde? Onun gelişi Merve Serhan ve Oya üçgeninde nasıl gelişmelere yol açacak? Şaşırtıcı hesaplaşmaların yaşanacağı “Ufak Tefek Cinayetler”in yeni bölümünde heyecanlı gelişmeler izleyiciyi bekliyor.