Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde rol alan Burak Deniz’in oyunculuğa başlama öyküsüne şaşıracaksınız!

Bizim Hikaye dizisinde rol alan Burak Deniz’in oyunculuğa başlama öyküsüne şaşıracaksınız!

tarafından ker_def
Bizim Hikaye dizisinde rol alan Burak Deniz'in oyunculuğa başlama öyküsüne şaşıracaksınız! 7
‘Emin adımlarla ilerliyorum’

‘Bizim Hikaye’ dizisinde başrolü üstlenen Burak Deniz, “Hiçbir zaman ‘Bir proje gelsin, yırtayım’ demedim. Yavaş ve emin adımlarla ilerlemenin önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Senem Aydın’ın Milliyet’teki röportajında Burak Deniz hayranları için çok ilginç detaylar var. Burak Deniz’in Bizim Hikaye dizisinin setindeki ortamla ilgili sözleri, ayrıca oyunculuğa başlamasının arkasındaki ilgi çekici öyküyü anlattığı röportajın detayları:

FOX’ta yayınlanan ‘Bizim Hikaye’nin Barış’ı Burak Deniz, ekranın yeni nesil jönlerinden… Oyuncu, “Her geçen yıl daha iyi hissediyorum. Elimden geldiğince beni zorlayacak, geliştirecek işleri seçiyorum” diyor. Deniz’le ekran serüvenini, ‘Yılın Yükselen Oyuncusu’ seçilmesini ve Büşra Develi’yle ilişkisini konuştuk.

– GQ Men Of The Year Töreni’nde ‘Yılın Yükselen Oyuncusu’ ödülünü aldınız. Nasıl bir duygu?

Çok güzel bir duygu. Heyecanlandım ve gurur duydum. Bu tarz ödüller insanı motive ediyor.

– Oyunculukta geldiğiniz noktadan memnun musunuz?

Her yeni işte ne kadar geliştiğimi hissediyorum. Çevremdeki birtakım otoritelerin fikri de bunu pekiştiriyor, hevesleniyorum. Her projede ve her geçen yıl beni başka noktaya taşıyor, her anlamda daha iyi hissediyorum.

– Mesleğe başlarken “Adımı jönler arasına yazdıracağım” gibi bir hedefiniz var mıydı?

Böyle bir hedefim yoktu. Sadece elimden geldiğince beni zorlayacak, geliştirecek işleri seçtim. Tercihler ve yetenek doğrultusunda ilerliyorsun bence.