Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisine eleştiri yağıyor! Sıktı artık bu hikaye, gitsin!

Bizim Hikaye dizisine eleştiri yağıyor! Sıktı artık bu hikaye, gitsin!

tarafından zk zk

Fox Tv’de Perşembe akşamları ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm tanıtımını izleyen pek çok kişi, Deniz karakterine iyice sinir olmaya başladı!

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 60. bölüm tanıtımında Deniz ve Filiz arasındaki tartışmaların iyice büyüdüğü ve Rahmet’i çok zor bir duruma düşürdüğü görülüyor.

Kardeşinin geleceğini Deniz uğruna mahvettiğini düşünen Filiz, Deniz ile tartışıyor. Deniz, Rahmet’in okuldan atılmak üzere olduğunu, kavgaya karıştığını söylerken, Filiz araya girmeden önce çok daha iyi bir ilişkilerinin olduğunu söylüyor.

Filiz, Deniz’in tavırlarından büyük rahatsızlık duyarken, kardeşini korumaya çalışıyor. Tanıtımın sonunda ise Deniz’in ablasının yanında Rahmet’i bir seçim yapmaya zorladığı görülüyor.

Bizim Hikaye dizisine eleştiri yağıyor! Sıktı artık bu hikaye, gitsin! 7

Rahmet kimi seçecek yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz ancak izleyiciler Deniz’in tavırlarının artık iyice haddini aştığı, Deniz ve Rahmet aşkının dizinin önüne geçtiği ve artık sevimsiz hale geldiği ile ilgili eleştiriler yöneltiyorlar.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Deniz ve Rahmet aşkını desteklemelerine karşın son bölümlerde bu ikilinin artık fazla abartılı davrandığı, Deniz’in davranışlarının can sıkıcı olduğu şeklinde eleştiriler yöneltilirken, Deniz’in Elibollar’ın hayatından çıkıp gitmesini isteyen izleyicilerin yorumları da dikkat çekiyor.

İşte Bizim Hikaye 60. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Tufan’ın kahvesine yapılan baskın tüm dengeleri kökünden sarsar. Barış artık daha fazla köşeye sıkışmış haldedir ve etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Filiz, Barış’ın yokluğunda bir yandan ekonomik sorunlarla baş etmeye çalışırken, bir yandan da Rahmet’in geleceğini kurtarmaya çalışmaktadır. Filiz’in bu uğurda verdiği savaş Rahmet’le giderek aralarının açılmasına neden olur ve Deniz tüm Elibol’ların gündemini işgal etmeye başlar. Diğer yandan Fikri de Necibe’de aradığını bulamayınca, çocuklarla birlikte Hikmet’in dedesinden alacakları mirasın peşine düşer. Filiz açısından tam her şey yoluna girerken Nihal cephesinde kurulan büyük tuzak, işleri geriye dönüşü olmayan bir noktaya getirmeyi başaracaktır.