Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisine neler oluyor? Giden gidene!

Bizim Hikaye dizisine neler oluyor? Giden gidene!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin son haftalarında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Diziyi takip edenler bilir, yaklaşık 4 bölümdür Hikmet ortada yok!

Daha doğrusu Esra ile yaşananlardan sonra Ankara’ya okumaya gitti olarak görünüyor dizide.

Ancak ismi zaman zaman geçse de kendisi ortalıkta yok!

Genç oyuncu Nejat Uygur’un oynadığı Hikmet rolü, neredeyse bölüm boyunca ya adı bir kez geçen ya da hiç anılmayan bir karaktere döndü.

Nejat Uygur’un diziden ayrılıp ayrılmadığı henüz bilinmiyor. Yeni sezonda var mı, yoksa arada bir mi görünecek henüz bilemiyoruz ancak geçtiğimiz hafta genç oyuncunun ailesi ile birlikte Maldivler’de olduğu öğrenilmişti.

Bizim Hikaye dizisine neler oluyor? Giden gidene! 8

Babası ve annesinin Maldivler’de nikah tazeledikleri anlar, Behzat Uygur’un instagram hesabından paylaşılmış ve Nejat Uygur’un da onlarla birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

4 bölümdür ortalarda olmayan Hikmet karakterinin akıbeti merak edilirken, bu kez de küçük Rahmet’in üniversiteyi Ankara’da okumasıyla ilgili konu dönmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Müjde’yi de Ankara’da okumaya ikna eden Rahmet, ablası Filiz’in de fikrini alıp, Fizik mühendisliği okumak için Ankara’ya gideceğini söyledi.

Müjde de annesini ikna etti ve evi satıp Ankara’ya gitme kararı aldılar. Fikri’nin gidişinden sonra büyük hüsran yaşayan Şeyma, zor da olsa kabul etti.

Bizim Hikaye dizisine neler oluyor? Giden gidene! 9

Bu demek oluyor ki gelecek sezonda büyük bir değişiklik olmazsa, Müjde, Rahmet, Şeyma ve Hikmet Ankara’da olacak hikaye gereği ve dolayısıyla ya hiç görünmeyecekler ya da arada bir çıkıp gelecekler.

Gidişler bununla da bitmedi. Kiraz ve Fikret de Darüşşafaka’da yatılı okumak için sınava girecek. Geçtiğimiz hafta, Cemil’in arama kararıyla eve geldiği anlarda Barış, iki küçüğü sınava götürmek üzereydi.

Filiz’in eve Ömer tarafından yerleştirilen uyuşturucu madde nedeniyle gözaltına alınması, durumu değiştirecek mi bilmiyoruz ancak Fikret ve Kiraz sınavı kazanırsa onlar da dizinin yeni bölümlerinde olmayacaklar veya arada bir görünecekler.

Filiz de babaannesi ve İsmet’le başbaşa kalacak! Fikri zaten geçtiğimiz bölümde 3 ay ömrü kaldığını öğrendiği Doktor Melek’e aşkını ilan etti. Muhtemelen onunla takılmaya devam edecek.

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bizim Hikaye’de bir anda yaşanacak bu yaprak dökümü diziye nasıl yansır, yeni sezonda nasıl bir gidişat düşünülüyor henüz bilmiyoruz ancak hikaye başka bir yere evrilecek gibi duruyor.

İzleyiciler şimdi sosyal medyada, Elibol’ların hikayesinin nereye gideceğini merakla bekliyor.

Dizi bu hafta sezon finaliyle ekrana gelecek.