Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye sezon finalinde hiç beklenmeyen bir durum ortaya çıkıyor!

Bizim Hikaye sezon finalinde hiç beklenmeyen bir durum ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk
Sezon finali yapacak diziler arasında yer alan Fox TV’nin Bizim Hikaye dizisinin 37. bölümünde Filiz tutuklanıyor! Asıl gelişme ise Savaş cephesinde yaşanacak.

Mahkeme sonrasında ortaya çıkan Avukat kadının “Ben Savaş’ın karısıyım” sözleri şoke etti. Tanıtımda yer alan bu gelişme, dizinin sezon finaline damgasını vuracak!

İşte 37. bölüm özeti:

Bizim Hikaye sezon finalinde hiç beklenmeyen bir durum ortaya çıkıyor! 9

Filiz üzerine atılan korkunç suçla nasıl baş edeceğini düşünmektedir. Cemil de Filiz’in bu durumunu kullanarak ondan intikam almanın peşindedir. Fakat annesinin baskısıyla durum tersine dönmek üzeredir.

Melek’in evden uzaklaşmak istediğini anlayan Fikri, onu mutlu etmek için maceralarına devam etmeyi teklif eder. Melek‘le birlikte çok eğlenirler. Ancak Melek, sonunda, durumuyla yüzleşip şok edici bir hamle yapar. Melek’in her koşulda yanında olmak isteyen Fikri, ona farklı bir teklifte bulunacaktır.

Bizim Hikaye sezon finalinde hiç beklenmeyen bir durum ortaya çıkıyor! 10

Mahalleden taşınmak üzere olan Şeyma geride bıraktıklarından dolayı çok üzgündür. Rahmet’in gelemeyeceğini öğrenen Müjde ise Rahmet’e çok kırılır. Müjde’nin gönlünü almak isteyen Rahmet ve Ayşe’ye sürpriz yapmak isteyen Fiko kafa kafaya verirler.

Ömer hapisten kurtulmanın yolunu bulmuştur. Zeynep’i alıp gitmek ister. Bu durum tüm aileyi ve Tülay’ı derinden etkilese de Zeynep’in gidişini kabullenmek zorundadırlar.

Bizim Hikaye sezon finalinde hiç beklenmeyen bir durum ortaya çıkıyor! 11

Barış ise Filiz’i temize çıkarmak için babasından yardım ister. Barış’la arasındaki buzları eritmeye çalışıyormuş gibi görünen ve bunun için bir aile yemeği tertip eden Servet ise bir şeyler peşindedir. Barış Filiz’i bu korkunç komplodan kurtarabilecek midir?

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

BİZİM HİKAYE Sezon Finaliyle 7 Haziran Perşembe 20.00’de FOX’ta!