Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bizim Hikaye ve Kadın dizileriyle parlayan Sahra Şaş’a uluslararası popülerlik kazandıracak yeni dizi!

Bizim Hikaye ve Kadın dizileriyle parlayan Sahra Şaş’a uluslararası popülerlik kazandıracak yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sahra Şaş, yer aldığı projelerdeki performansları ile dikkat çeken kadın oyunculardan birisi oldu. 2013 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncunun öne çıkan 3 projesi bulunuyor.

Bizim Hikaye isimli dizide Çiçek karakterini canlandıran oyuncu, dünyanın bir çok ülkesinde büyük ilgi çeken Kadın dizisinde ise Berşan karakterini canlandırmıştı. Bu iki yapımdan sonra çeşitli projelerde gözüken oyuncu, geçen sezon Alev Alev isimli dizideki Zeyno karakteri ile de beğeni topladı.

Sahra Şaş, genç yaşında etkili projelerde fırsat buldu ve yetenekleri sayesinde de yapımcıların dikkatini çekti. Şimdi de oyuncuya Atatürk dizisinde güçlü bir rol düştü…

Disney Plus için hazırlanan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’te yayınlanacak dizinin çok etkili bir proje olması bekleniyor.

Bizim Hikaye ve Kadın dizileriyle parlayan Sahra Şaş'a uluslararası popülerlik kazandıracak yeni dizi! 7

Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Emma Watson ile Mehmet Günsür gibi önemli isimlerin bir araya geleceği Atatürk dizisinde Sahra Şaş ise Makbule hanım karakterini canlandıracak. Atatürk’ün kız kardeşi Makbule Atadan rolü ile genç oyuncu uluslararası alanda da da popülerlik yakalama fırsatı elde edecek.

Bizim Hikaye ve Kadın dizileri ile yurt dışında tanınmaya başlayan Sahra Şaş’ın, Atatürk dizisiyle birlikte büyük bir çıkış yapma fırsatı da bulunuyor. Son dönemde Ex Aşkım ile İlk ve Son dizilerinde görünen oyuncudan yeni proje bekleyen hayranları da bu gelişmeden son derece memnun kalacaktır.