Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu milyonların derdini diziyle gündeme taşıyacak!

Mert Yazıcıoğlu milyonların derdini diziyle gündeme taşıyacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus ile anlaşma sağlayan ünlü isimlerden birisi de Mert Yazıcıoğlu oldu… Afra Saraçoğlu ile aşkıyla gündemden düşmeyen oyuncu, yetenekleriyle de yer aldığı projelere fark katan isimlerden birisi… En son Aşk 101 isimli Netflix dizisinde yer alan oyuncunun yeni projesi için de dijital platform tercihi yapması dikkatleri çekti. Oyuncu, televizyonda ise 2018’de Bir Litre Gözyaşı ve 2020 yılında Bir Annenin Günahı dizilerinin erken finalleri nedeniyle şanssızlıklar yaşamıştı.

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu, 2011 yılından bu yana ise çeşitli projelerle setlerde yer almayı sürdürüyor. Karagül dizisindeki Baran karakteri ile hafızalara yerleşen oyuncu, gençlik enerjisi ve yetenekleri ile büyük çıkış yakalamıştı. Aynı dizide parlayan gençler arasında Sevda Erginci, İlayda Çevik, Burak Çelik ve Ayça Ayşin Turan da vardı.

Mert Yazıcıoğlu’nun Disney Plus için çekeceği RU isimli dizinin hikayesi milyonları etkileme potansiyeline sahip… Annesi kanser hastası olan Uzer karakterini canlandıracak olan oyuncu, hem bu hastalıkla boğuşan geniş bir kitlenin sorunlarını diziyle birlikte yeniden gündeme getirecek hem de üstün zekalı bu karakter ile özel çocuklar konusuna dokunacak…

Mert Yazıcıoğlu milyonların derdini diziyle gündeme taşıyacak! 1

Mert Yazıcıoğlu hayranlarının büyük bir merakla bekledikleri RU dizisi için çalışmalar sürüyor… Medyapım tarafından hazırlanan projede yapımcı Fatih Aksoy’un Meryem Uzerli’ye başrol teklifi götürdüğü de ortaya çıkmıştı. Uzerli’nin projeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Dizide Uzer karakteri üstün zekasıyla problemleri kısa sürede çözebilen birisi. Hikaye sadece bununla da sınırlı değil. Meryem Uzerli’nin canlandırması beklenen Reyan karakteri ile Uzer arasındaki yaş farkına rağmen yaşayacakları aşk ilişkisi de fazlasıyla konuşulacak gibi duruyor.

Aykırı bir rol, aykırı bir hikaye ve Mert Yazıcıoğlu kariyerinde kolay kolay bulamayacağı önemli bir fırsat elde etti. RU dizisinden gelen bilgiler şimdiden sosyal medyada etkileşim oluşturdu ve izleyiciler çekimleri Urla’da yapılması planlanan bu ilginç diziyi merakla beklemeye başladı.