Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de Barış iyice Superman rolüne büründü!

Bizim Hikaye’de Barış iyice Superman rolüne büründü!

tarafından zk zk

Bizim Hikaye'de Barış iyice Superman rolüne büründü! 7

Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünde süper kahraman kişi Barış, bir beklenmeyen hamle daha yaparak dizinin gidişatını yeniden değiştirdi!

Malum, geçtiğimiz haftalarda Barış ve Filiz’in arası açılmıştı. Kardeşlerini almak için Cemil’le evlenmek durumunda kalan Filiz, annesinin gelmesiyle Cemil’den boşanmak üzere mahkemeye gitti ve tam boşanacaklarken annesinin yeniden evi terkettiğini öğrenince vazgeçti. Tabii bu durum, Barış’ı fena sarstı.

Bir anda ortaya çıkan Fikri’nin yeni kızı Yeliz de Cemil’le işbirliği yaparak Barış’ı Filiz’den uzak tutmak için elinden geleni yaptı.

Barış’a olur olmaz yerde Filiz ve Cemil’in aynı evde yaşadıkları, ilişkilerini gözden geçirdikleri gibi safsataları anlattı. Zaten küskün olan Barış da yemi yedi ne yazık ki.

Doktorluğa dönen Barış, yine son anda imdada yetişti tabii. Fikri’ye lazım olan karaciğeri, oğulları ölen bir aileyi hemencecik ikna ederek buldu.

Filiz tabii mutlulukla Barış’a koşup teşekkür edecekken eski sevgilisiyle sarmaş dolaş görüp ‘Eyvah, Barış benden vazgeçmiş’ moduna girdi.