Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de Şükran’ın ortaya çıkışıyla yine sinirler tavan yapıyor!

Bizim Hikaye’de Şükran’ın ortaya çıkışıyla yine sinirler tavan yapıyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin 27. bölüm 2. tanıtımı herkesin ağzını açıkta bıraktı.

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı dizide, Fikri’nin Şükran’dan boşanması izleyenleri bir hayli rahatlatmıştı.

Hastalıktı, organ mafyasıydı derken bir sürü badire atlatan Fikri, boşandığı gibi Şeyma’ya koştu.

Kendisiyle ilgilenen ve ona konforlu bir hayat sunan Şeyma’ya adeta bayılan Fikri, boşanma müjdesini verdi.

Şeyma’yla evlenmek isteyen Fikri’nin mutluluğu anlaşılan yine kursağında kalacak. Yeni bölüm tanıtımında  karşısında Şükran’ı görünce Fikri’nin aklı başından gidiyor.

Çocuklarının annesi, Fikri’nin belalı karısı Şükran’ın her canı istediğinde gelip her başı sıkıştığında gitmesine artık izleyenlerin de tahammülü kalmadı. Olur olmaz zamanlarda ortaya çıkan Şükran’a hayli kızgın olan izleyiciler, sosyal medyadan yorum üstüne yorum yağdırıyor.

Şükran’ın yeniden ortaya çıkmasından sonra durumla ilgili pek çok yorum yapan izleyenler “Bu Şükran da geliyor, sorun çıkarıyor sonra da basıp gidiyor!”, “Şükran gelmiş hiç gerekmediği yerde gelir zaten!”, “Şükran niye geldi yine!”, “Şükran artık hakikaten git!”, “Şükran yine geldi kesin ortalığı karıştıracak!”, “Bu Şükran gerçekten bir dizide olmaması gereken bir karakter!”, “Şükran’ın da hiç huyu suyu belli değil!” şeklinde ifadeler kullanıyorlar.

Şeyma ile evlilik hayalleri kuran Fikri, bakalım muradına erebilecek mi? Başka bir adamla kaçıp giden Şükran, Fikri’yi rahat bırakacak mı hep birlikte izleyeceğiz ama görünen o ki ortalık yine fena karışacak!

İşte 27. bölüm 2. fragman: