Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de üzücü gelişme! Sevilen karakter ayrıldı mı?

Bizim Hikaye’de üzücü gelişme! Sevilen karakter ayrıldı mı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Fox TV’de yayınlanan ve Perşembe akşamları gün birinciliğini kimseye bırakmayan Bizim Hikaye dizisi, yeni sezonuyla geliyor.

Yeni sezon ilk tanıtımı kısa bir süre önce yayınlanan Bizim Hikaye, sezona can sıkıcı bir gelişmeyle başlayacak gibi duruyor!

Hazal Kaya, Reha Özcan ve Burak Deniz’in başrollerinde yer aldığı Bizim Hikaye’nin yeni sezon tanıtımında, Filiz’in hapishanede olduğu ve kardeşlerinin onu ziyarete gittiği anlar ortaya çıktı.

Tanıtımı izleyenler, hikayeden bir kişinin eksildiğini de anladı.

Filiz, babaannesini sorduğunda Rahmet’in ve diğer çocukların yüzü düştü ama durumu geçiştirdikleri de ekrana yansıdı.

Sonrasında cezaevinin önünde bekleyen Tülay’ın “Anlamadı değil mi bir şey?” sorusundan izleyici babaannenin öldüğü sonucunu çıkarttı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Usta oyuncu Ayşen Gruda’nın oynadığı babaanne karakterinin diziden ayrıldığı algısı yüksek. Gruda, geçtiğimiz sezonun sonuna doğru Fikri’nin annesi, yedi bela Aysel olarak diziye girmiş ve izleyici tarafından da büyük bir ilgiyle izlenmişti. Yeni sezonda olmama ihtimali, izleyenleri üzdü.

Bizim Hikaye'de üzücü gelişme! Sevilen karakter ayrıldı mı? 7

Durum gerçekten böyle mi bilmiyoruz ancak dizinin ilk bölümünde ortaya çıkacak. Çocukların üzgün yüz ifadelerinden ve babaanne ile ilgili sorunun geçiştirilmesinden de durum anlaşılıyor!

Bu arada ilk tanıtımda Barış’ın olmadığı da görüldü. Dizinin son bölümünde ortaya çıkan bir avukat kadın, Barış’ın karısı olduğunu söylemişti.

Ayrıca hamile olan Tülay’ın karnı burnundaki görüntü de dikkat çekti.

Bir başka ismin de diziye katıldığı tanıtımdan ortaya çıktı. Kadın dizisinde Berşan karakterini oynayan Sahra Şaş, Filiz’in cezaevinde aynı koğuşta kaldığı kadınlardan bir tanesi olarak diziye katıldı.

İşte Bizim Hikaye 38. bölüm tanıtımı:

37. bölüm sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Filiz üzerine atılan korkunç suçla nasıl baş edeceğini düşünmektedir. Cemil de Filiz’in bu durumunu kullanarak ondan intikam almanın peşindedir. Fakat annesinin baskısıyla durum tersine dönmek üzeredir.

Melek’in evden uzaklaşmak istediğini anlayan Fikri, onu mutlu etmek için maceralarına devam etmeyi teklif eder. Melek‘le birlikte çok eğlenirler. Ancak Melek, sonunda, durumuyla yüzleşip şok edici bir hamle yapar. Melek’in her koşulda yanında olmak isteyen Fikri, ona farklı bir teklifte bulunacaktır.

Mahalleden taşınmak üzere olan Şeyma geride bıraktıklarından dolayı çok üzgündür. Rahmet’in gelemeyeceğini öğrenen Müjde ise Rahmet’e çok kırılır. Müjde’nin gönlünü almak isteyen Rahmet ve Ayşe’ye sürpriz yapmak isteyen Fiko kafa kafaya verirler.

Ömer hapisten kurtulmanın yolunu bulmuştur. Zeynep’i alıp gitmek ister. Bu durum tüm aileyi ve Tülay’ı derinden etkilese de Zeynep’in gidişini kabullenmek zorundadırlar.

Barış ise Filiz’i temize çıkarmak için babasından yardım ister. Barış’la arasındaki buzları eritmeye çalışıyormuş gibi görünen ve bunun için bir aile yemeği tertip eden Servet ise bir şeyler peşindedir. Barış Filiz’i bu korkunç komplodan kurtarabilecek midir?