Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin Müjde’si ve Vuslat’ın Ceylan’ı Serra Pirinç’e dizi piyangosu vurdu!

Bizim Hikaye’nin Müjde’si ve Vuslat’ın Ceylan’ı Serra Pirinç’e dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Serra Pirinç, üst üste önemli dizilerde rol alma fırsatı bularak sektöre sağlam bir şekilde giriş yaptı… Oyuncu, 4 yıldır sektörde yer alıyor ve kendisine hayran kitlesi oluşturmaya da başladı…

İzleyiciler Serra Pirinç ismini ilk olarak Hazal Kaya ve Burak Deniz ikilisinin unutulmaz dizisi Bizim Hikaye’de duymuştu. Müjde karakterini canlandıran genç oyuncu, daha sonra ise TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu.

Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın başrollerinde yer aldığı Vuslat isimli TRT1 dizisinde Ceylan karakterini canlandıran oyuncu hem daha fazla tecrübe kazandı hem de ekranda daha uzun süre yer alma fırsatı elde etti.

En son Öğrenci Evi isimli Exxen dizisinde izlediğimiz oyuncu, Ceyda karakterini canlandırmıştı. Şimdi ise genç oyuncuya Star TV dizisinden teklif geldi…

Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlanan Kağıt Ev dizisinde Serra Pirinç de yerini alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, oyuncu Kağıt Ev dizisinin kadrosuna katıldı ve yakında ekranda yeni rolü ile yer almaya başlayacak.