Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisi ilk 10’a bile reytingleriyle giremese de rakiplerini ezdiği bir başka sonuçla dikkat çekiyor!

Tozluyaka dizisi ilk 10’a bile reytingleriyle giremese de rakiplerini ezdiği bir başka sonuçla dikkat çekiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanan Tozluyaka dizisi, bu hafta 24. bölümü ile ekrandaydı. Yaz döneminde başlayan gençlik dizisi Tozluyaka, sosyal medya desteğiyle uzun süredir ayakta kalmakta. Yargı ve Teşkilat’tan sonra bir de Güzel Günler dizisi ile karşı karşıya gelen dizi, reytinglerde kanalı pek de memnun edemedi. Ancak sosyal medyada durum farlı!

NTC Medya imzalı, dizi, Haziran ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Dram ve gençlik türündeki televizyon dizisi olarak sevildi. Özellikle dizinin genç oyuncu kadrosunda yer alan isimler, Tozluyaka’nın konuşulmasını sağladılar. Ancak kadronun deneyimli isimleri de başrollerde beğeni ile takip edildi. Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören ile birlikte dizinin sevilen genç kuşak oyuncuları Serra Pirinç ve Ahmet Haktan Zavlak, öne çıkan isimler oldular.

Dizide Zeyno ve Çağrı olarak çok sevilen Pirinç ve Zavlak, ekrandaki uyumlu partnerlikleriyle sosyal medyadan diziye puan kazandırdılar. Bir süre önce diziyle ilgili final konusu gündeme getirildi. Tozluyaka dizisi, reytingleriyle kanalın yüzünü güldüremese de sosyal medyada bambaşka bir durum yaşanıyor!

Her bölümle birlikte aynı akşam ekranda yer alan dizilerin önüne geçiyor Tozluyaka! Sosyal medyadan büyük destek gören dizinin bu hafta da Yargı, Teşkilat ve Güzel Günler dizilerini katlayan konuşulma oranları aşağıda yer alıyor..

Adba.tv’nin yaptığı araştırmada, 11 Aralık akşamı yayınlanan diziler arasında Tozluyaka’nın en yakın rakibi Yargı’yı geçerek sosyal medyada günün çok konuşulan dizisi olmayı başardığı görülüyor. Teşkilat’ın 3. sırada yer aldığı tabloda Güzel Günler ise 4. sırada. Tozluyaka dizisi, final yapar mı, yapmaz mı tartışmaları arasında sosyal medyadaki başarısı dikkatleri çekiyor.

Ancak yine bir başka gençlik dizisi olan Star TV’nin Duy Beni dizisi de sosyal medyadan çok güçlü bir destek almasına karşılık bu desteği reytinge taşıyamamış ve ekrana veda etmişti. Her ne kadar reytinge bu durumun katkısı olmasa da Tozluyaka, sosyal medyanın dikkatini çekerek özel ilgi gören yapımlar arasına girmeyi başardı…