Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu zirveyi bırakmadı ama Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı zorluyor! Özge Yağız’ı Serra Pirinç takipte!

Sıla Türkoğlu zirveyi bırakmadı ama Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı zorluyor! Özge Yağız’ı Serra Pirinç takipte!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizilerinin sevilen oyuncuları, birbirlerine rakip dizilerde rol alırken, aynı zamanda sosyal medyada da birbirlerine rakip olmaya devam ediyorlar! İzleyenlerin sosyal medyada haklarında yaptıkları yorumlar, kendileriyle ilgili paylaşımlarla haftanın, ayın en popüler, en çok konuşulan kişileri arasına giriyorlar.

Son dönemde yeni isimlerin eklendiği, bazılarının sürpriz yaptığı, tahtı aylardır bırakmayan isimlerin değiştiği bir süreç yaşanıyor sosyal medyada! Adba.tv tarafından yapılan araştırma, haftalık olarak kadın oyuncular arasındaki en popüler isimleri ortaya koyuyor. Son olarak 22-28 Kasım haftasında gelen ileti sayılarına göre en popüler kadın oyuncu Sıla Türkoğlu.

Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteri ile ekranlara gelen Türkoğlu, Yemin ve Emanet isimli günlük dizilerle tanınmıştı. Son dönemin başarılı genç kadın oyuncuları arasında yer alan Türkoğlu, aylarca zirvede yer alan Su Burcu Yazgı Coşkun’u bir kaç hafta içinde tahtından indirmeyi başaran isim oldu!

Sıla Türkoğlu zirveyi bırakmadı ama Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı zorluyor! Özge Yağız'ı Serra Pirinç takipte! 9

Kardeşlerim dizisinin başarılı oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun, önceki hafta Özge Yağız’ın ardından 3. sırada yer alıyordu. 15-21 Kasım tarihli tabloda Sıla Türkoğlu yine ilk sıradaydı. Bu hafta Su Burcu Yazgı Coşkun’un 2. sıraya yükseldiği görülmekte.

Sıla Türkoğlu zirveyi bırakmadı ama Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı zorluyor! Özge Yağız'ı Serra Pirinç takipte! 10

Sıla Türkoğlu, 77 bin 100 ileti ile ilk sırayı bırakmazken, Su Burcu Yazgı Coşkun ise 2. sırada. Ancak aralarındaki fark da oldukça fazla! Sıla Türkoğlu, bir hafta önce Özge Yağız’a da fark atmıştı. Görünen o ki Sıla Türkoğlu’nun sosyal medyadaki popülerliği giderek daha da artıyor! Kızılcık Şerbeti ile ön plana çıkan oyuncu, son dönemin çok konuşulan isimlerinden olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta 4. sırada yer alan Özge Törer’in ilk 10 listesinden çıkmasıyla 4.lüğe Tozluyaka dizisinin sevilen genç ismi Serra Pirinç’in geçtiği görülmekte. Darmaduman’da oynayan Aslıhan Malbora’nın 8.’likten 5.liğe yükseldiği listeye bu hafta 6. sıradan Bir Peri Masalı’nda oynayan Alina Boz’un gelmesi de ayrı bir sürpriz oldu. Yalı Çapkını dizisinin oyuncusu Afra Saraçoğlu, geçen haftaki gibi 7.liği koruyor. İki sıra atlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncusu Devrim Özkan da bu hafta 8. sırada yer almakta.

Kardeşlerim dizisinin bir başka oyuncusu Melis Minkari de bu hafta sürpriz yapan isimlerden. 9. sırada yer alıyor oyuncu. Listenin 10. sırasında ise bir önceki hafta 9. sırada yer alan Gecenin Ucunda dizisinin oyuncusu Neslihan Atagül bulunuyor…

Sıla Türkoğlu zirveyi bırakmadı ama Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı zorluyor! Özge Yağız'ı Serra Pirinç takipte! 11