Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Blu TV’den yeni bir içerik anlaşması geldi!

Blu TV’den yeni bir içerik anlaşması geldi!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli onli video platformu BluTV ile son dönemin en çok konuşulan yapımlarının ardındaki prodüksiyon ve dağıtım şirketi A24 arasında ses getirecek bir anlaşma imzalandı.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek A24’ün merakla beklenen yapımlarını izleyici ile buluşacak.

Kısa sürede tüm dünyada yükselişe geçen A24 yapım şirketi, yakın zamanda Oscar’da 50 adaylığın 16’sını kazandı. Sinemadaki başarısını televizyona da aktaran şirket Euphoria gibi ikonik bir hale gelen ve BluTV’de izleyici karşısına çıkan dizilerle yükselişe geçti.

A24 ile imzalanan anlaşmaya göre birçok dizi, film ve belgeselleri Türkiye’de yalnızca BluTV aracılığıyla yayına girecek. Anlaşma kapsamında ilk olarak özellikle performansları çok merak edilen, performansıyla Golden Globe’a aday gösterilen Emma Stone ile Nathan Fielder ve Benny Safdie’nin başrolünü üstlendiği A24’ün ezberleri bozacak yeni dizisi ‘The Curse’ BluTV kütüphanesindeki yerini alacak.

2024 Ocak ayı itibariyle BluTV’den izlenebilecek The Curse’ün ardından yıl içerisinde Dreaming Whilst Black ve Such Brave Girls yayına girecek. A24’ün merakla beklenen filmleri Never Goin’ Back, Slice, The Death of Dick Long, All Dirt Roads Taste of Salt, False Positive, Low Tide da BluTV’deki yerini alacak. Ayrıca Val ve De Palma isimli belgeseller de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

‘Hikayeyi Takip Et’ diyen BluTV, kullanıcıları için peşinden gidilecek, seyir zevki yüksek yapımları yayına almaya devam ediyor.