Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci için Sandık Kokusu dizisindeki Karsu’nun diğer tüm rollerinden büyük bir farkı var!

Özge Özpirinçci için Sandık Kokusu dizisindeki Karsu’nun diğer tüm rollerinden büyük bir farkı var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, yeniden televizyon dizilerine Sandık Kokusu isimli Show TV dizisi ile dönüş yaptı.

Uzun süredir hayranlarının heyecanla beklediği oyuncu, çok iyi karşılandığını ve ilk bölümün de gayet başarılı şekilde geçtiğini söyledi.

Özge Özpirinçci, 3 sezon süren ve büyük başarılar kazanan Kadın dizisinden sonra bir süre televizyon yapımlarında yer almak istememişti. Anne olmasının ardından bir süre kızı Mercan’a bakmayı tercih eden oyuncu, yeniden setlere döndüğü için mutlu.

Oyuncu, yaptığı açıklamada hayranlarının kendisini beklediğini bildiğini hatırlattı ve iyi yorumlar aldığını şu sözlerle ifade etti:

“Çok uzun zamandır benim televizyona dönmemi bekleyen bir izleyici kitlesi var. Ne mutlu bana. Bu kadar zamanda mesleğinde bu kitle ile beraber yolculuk yaptık, bu günlere kadar geldik. Tabii hepsi çok mutlu olduğunu dile getirdi, yakın çevrem ve izleyiciler bizi yalnız bırakmadılar. Gayet güzel bir birinci bölüm oldu, ikinci bölüm bundan daha iyi olacak. Giderek daha iyi olacak. Hikaye çok acayip bir yere doğru gidiyor.”

3 çocuk annesi birisi olan Karsu karakteri hakkında bilgiler veren ünlü oyuncu, bugüne kadar televizyonda canlandırdığı karakterlerin dışında birisi olduğuna dikkat çekti. Karakterin sosyo-ekonomik durumunun şimdiye kadar ki tüm projelerinde en iyi olan karakter olduğunu ifade eden Özge Özpirinçci, şöyle konuştu:

“Başta aynaya baktığımd garip geliyordu. Sette hemen hazırlanıp, kıyafetimi girip sete çıktığım bir düzenim vardı. Kadın dizisinde böyleydi. Şimdi saçım, makyajım, tarzım konuşulmaya başlanınca birazcık garip oldu. Üç boyutlu yazılmış, gri karakterlerin olduğu, hikayenin ön planda olduğu bir işte yer alıyorum. Bundan dolayı da çok mutluyum. Yine harika bir ekiple birlikte çalışıyorum.”