Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ü özleyenler buraya! Güzel oyuncuyu uzun zamandır böyle görmediniz!..

Tuba Büyüküstün’ü özleyenler buraya! Güzel oyuncuyu uzun zamandır böyle görmediniz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde hayranı bulunan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün Instyle Türkiye Dergisi’nin Mart ayı  sayısına kapak oldu.

Derginin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yayınlanan sayısında , fark yaratan, cesaret eden, değiştiren, sınırları aşan, sorunlar yerine çözümlere odaklanan ve toplumsal faydayı her şeyin üzerinde tutan kadınlar konu olarak seçildi.

Kapakta ise 8 yılı aşkın zamandır Unicef iyi niyet elçisi olarak çalışan ve şöhretini toplumsal fayda için kullanan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’e yer verildi.

Ünlü oyuncu, Instyle Türkiye Dergisi’nin bu anlamlı sayısı için yaptığı çekimin backstage görüntülerini instagram hesabından takipçileriyle paylaşarak, “Yaratıcı, enerjik, sade ama detaylarla dolu bir çekim günüydü… Çok mu belli…” notunu düştü.

Kariyerinde bir çok dizi ve film projesine imza atan ödüllü oyuncuyu özleyen hayranlarına bu paylaşım çok iyi geldi. En son ATV’nin Sefirin Kızı dizisinde rol alan oyuncu güzelliği, duruşu ve başarılarıyla göz dolduruyor.

Tuba Büyüküstün'ü özleyenler buraya! Güzel oyuncuyu uzun zamandır böyle görmediniz!.. 7

Tuba Büyüküstün çok yakında Netflix’de yayınlanacak Anoter Self dizisi ile ekranlara gelecek. Dizide oyuncuya baş rolde şarkıcı Murat Boz eşlik ediyor.