Ana sayfa Dizi Haberleri Bomba gibi bir dizi geliyor! Siyaha Bulaşan Kadınlar için son gelişmeler umut verici!

Bomba gibi bir dizi geliyor! Siyaha Bulaşan Kadınlar için son gelişmeler umut verici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz ay çok konuşulan ama henüz net bilgilerin tam olarak ortaya çıkmadığı Siyaha Bulaşan Kadınlar, heyecan yaratan bir proje oldu. Büşra Cebe’nin çok okunan romanlarından olan Siyaha Bulaşan Kadınlar için Medyapım telif haklarını satın aldı.

Yasak Elma ve Sadakatsiz dizileri ile televizyonda projeleri devam eden Medyapım, bazı yapımların ise kısa sürede ekrana veda etmesinin talihsizliğini yaşadı. Fatih Aksoy’un sahibi olduğu ajansın Misafir ile Yalancılar ve Mumları isimli dizilerinin ömrü uzun sürmedi… Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı da gelen eleştirilerden sonra bitirildi.

7 farklı kadının sarsıcı hikayenin anlatıldığı romandan uyarlanmakta olan yeni dizi için çalışmaların devam ettiği bilgisini televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu verdi. Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’nin dizi için görüşme yapılan isimler arasında olduğu konusunda geçen ay bazı iddialar ortaya atılmıştı. Ancak bu iddiaların ardından net bir sonuç çıkmamıştı.

Sina Koloğlu, “Hadi söyleyeyim, kesine yakın bir bilgi. Büşra Cebe’nin çok satan kitabı ‘Siyaha Bulaşan Kadınlar’. Yedi kadının hikayesi. Ülkemize gelen dijital platformlardan birine dizi olarak düşünülüyor. Henüz anlaşma yapılmadı. Ekranda bol dizisi yayınlanan yapım şirketlerinden biri aldı telif haklarını” diyerek projenin gerçekleşeceğinin müjdesini verdi.

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil adlı kadınların sarsıcı hikayelerinin anlatılacağı dizi için henüz anlaşma yapılan bir oyuncu yok. Ancak titiz bir hazırlık süreci yaşanıyor ve Disney Plus ile de görüşmelerin devam ettiği gelen son bilgi oldu…

Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için heyecanlı bir bekleyiş var ve birçok dizi hayranı Medyapım’ın çok iddialı bir kadro kuracağından da şimdiden emin.