Ana sayfa Dizi Haberleri Bomba gibi geliyorlar! Sekiz yeni dizi gün sayıyor! İşte o diziler ve tüm detaylar…

Bomba gibi geliyorlar! Sekiz yeni dizi gün sayıyor! İşte o diziler ve tüm detaylar…

tarafından zk zk

Bomba gibi geliyorlar! Sekiz yeni dizi gün sayıyor! İşte o diziler ve tüm detaylar... 7

Mehmed: Bir Cihan Fatihi

Sezon başından beri en çok merak edilen ve ekrana gelmesi için izleyicilerin adeta iple çektiği Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin nihayet yayın tarihi açıklandı. Tanıtımlarıyla da büyük ilgi çeken ve Kenan İmirzalıoğlu’nun ekrana döneceği dizi Kanal D ekranlarında 13 şubat akşamı yayınlanacak.

‘Mehmed’ için 2018’in en iddialı dizisi tanımı yapılıyor. Dizi, büyük prodüksiyonu, kostümleri ve mekanlarıyla da şimdiden merak uyandırmaya başladı bile.

Karadayı dizisinden sonra uzun süre ekranlardan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu, bu kez tarihi bir diziyle ekrana gelecek.

Mehmed Bir Cihan Fatihi sosyal medyada da adından çokça söz ettirdi. Savaş meydanındaki Sultan Mehmed Han’ın görüntüleri ile birlikte zırhını giydiği sahnedeki sözleri herkesi derinden etkilemişti;

“O şehri alamaz dediler…

Ben bu saatten sonra ya hakkımı alırım ya başımı veririm.

Beni seven arkamdan gelsin!”

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi, Salı akşamları yayınlanan dizilerin de reytingini etkileyecek gibi duruyor.

Dizinin kadrosu da bir hayli güçlü!

Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam yer alacak.

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)