Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in çekimlerinde Mehmet Ali Nuroğlu, İrem Helvacı’ya gerçekten vurdu mu?

Sen Anlat Karadeniz’in çekimlerinde Mehmet Ali Nuroğlu, İrem Helvacı’ya gerçekten vurdu mu?

tarafından zk zk

Sen Anlat Karadeniz'in çekimlerinde Mehmet Ali Nuroğlu, İrem Helvacı'ya gerçekten vurdu mu? 7

Atv’nin ekrana gelir gelmez olay yaratan dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Vedat’ı oynayan Mehmet Ali Nuroğlu, oynadığı kötü karakterle gündemden düşmüyor!

Sabah Gazetesi’nden Sonat Bahar, Mehmet Ali Nuroğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. Son günlerin çok konuşulan adamı Nuroğlu, bakın Sen Anlat Karadeniz ile ilgili neler anlatıyor:

Osman Sınav Sen Anlat Karadeniz dizisi başladığında verdiği röportajda, Mehmet Ali Nuroğlu için “Kötülüğü bu kadar aşkla oynayan başka bir adam görmedim” demişti. Haklıydı. Ekrandaki adam, gözlerinin içinden ateşler çıkan, karısına şiddet uygularken gözleri dönen biri. Oynadığı rol seyirciyi o kadar etkiledi ki; sosyal medyadan bir yandan tehdit içeren tepkiler aldı, bir yandan da şiddet mağduru kadınlar tarafından teşekküre boğuldu. Dizideki karakteri Vedat karısını döven, onu hapseden bir zorba olabilir ama Mehmet Ali Nuroğlu, son derece hümanist, neşeli ve sevecen biri. Rol aldığı tiyatro oyunu öncesinde buluştuğumuz Nuroğlu, Trabzon’daki yaşamını, karakterini ve hayatını anlattı:

– Bugüne kadar ekranda sizi böyle bir karakterle hiç görmedik. Hep iyiyi oynayan bir adamın kötüye dönüşü nasıl oldu?

– Aslında Sen Anlat Karadeniz’de bana başka bir rol önerilmişti. İyi adamlardan biriydi. Ben Vedat’ı istedim. Çünkü kariyerimde hiç oynamadığım bir roldü. Üstelik televizyonda çok alışık olmadığımız, psikolojik derinliklere sahip bir karakterdi. Bu beni çekti.

– Sen Anlat Karadeniz sadece bir dizi mi size göre?

– Osman Sınav en başından beri bu işin, konsept bir iş olduğundan söz ediyor. Televizyonda yeni bir konsept koymak ve devam ettirmek adına bu proje çok önemli. Ve bir teması var; kadına şiddete karşı duran bir misyon yüklendi. Bunu da, toplum geneline göre daha erkek egemen tanınan Karadeniz üzerinden, hırçın imajı olan bir bölgedeki insanların üzerinden ve onların kadına kol kanat germesi üzerinden yaptı. Bunlar ters köşe şeyler ve benim hoşuma gitti.