Ana sayfa Dizi Haberleri Bomba gibi gelmeye hazırlanan Hakim dizisinin kanalı belli oldu!

Bomba gibi gelmeye hazırlanan Hakim dizisinin kanalı belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem ABD’de büyük tartışmalar yaratan Your Honor isimli dizinin Türkiye’ye uyarlanacağı haberi çok uzun süre önce ortaya çıkmıştı. O günden bu yana hazırlıkları süren dizinin hem kanalı hem de başrol oyuncusu belli oldu.

Başrolünde, Breaking Bad dizisiyle olay yaratan, ABD’nin en etkileciyi oyuncularından biri olan Bryan Cranston’ın oynadığı Your Honor dizisi, Hakim adıyla Türkiye’ye uyarlanacak. ABD’de 2020 yılında 10 bölüm olarak yayınlanan dizi son derece tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren bir gencin babası olan hakimin, oğlu için göze aldıkları anlatıyordu.

Büyük bir merakla beklenen dizinin uzun süren bekleyişler sonunda kanalı belli oldu. Dizinin ATV’de yayınlanacağı açıklandı. Bu arada Hakim dizisinde başrolü canlandıracak karakter de ortaya çıktı. Bryan Cranston’ın canlandırdığı Michale Desiato karakteri için Türkiye’nin en güçlü oyuncularından biri olan Erdal Beşikçioğlu ile anlaşıldı.

Oyuncu kadrosu son derece güçlü olan dizinin bir başka deneyimli oyuncusu da Ebru Özkan oldu. En son Hekimoğlu dizisinde İpek karakteriyle izlediğimiz başarılı oyuncu Hakim’in bir başka etkili ismi olarak karşımıza çıkacak.

Limon Yapım tarafından çekilecek dizi için ayrıca İlayda Alişan ve Burak Dakak’la anlaşıldı. Her ikisi de son dönemin en başarılı oyuncuları olarak gösterilen Alişan ve Dakak’la birlikte Hakim’in kadrosu iyice güçlenmiş oldu.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in üstlendiği dizi, insanların kendilerini sorgulayacağı, adalet ile vicdanı arasına sıkışan bir hakimin neler yapabileceğini anlatacak yeni dizi heyecanlı anlarıyla da dikkat çekecek.