Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evleniyor! Çiftin hayranları şokta!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evleniyor! Çiftin hayranları şokta!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021’in son günlerine, magazin dünyasının gözde çiftlerinden Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in ayrılık haberi bomba gibi düşmüştü.

Hayranlarını şoke eden karar sonrası Demet Özdemir’in, yakın çevresine, “Bu kez kesin bitti. Bir daha geri dönüşü yok” dediği iddia edildi. Ünlü çift o günden sonra bir daha birlikte görünmedi.

Ta ki dün akşam saatlerine kadar. Çiftin barıştığı ve Oğuzhan Koç’un sevgilisine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenme teklif edeceği haberleri geçen hafta magazin basınında yer almıştı ancak bu süreçte çiftin birlikte görünmemesi bu iddiaların doğruluğu konusunda ikilinin hayranlarında soru işareti yaratmıştı.

Ve iddialar doğru çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, güzel oyuncu Demet Özdemir’e evlenme teklif etti. Ünlü ikili, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlilik kararı aldı.

Oğuzhan Koç hazırladığı sürpriz organizasyonla Demet Özdemir’e evlenme teklif etti. Organizasyona Sakiler grubu da eşlik etti. Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’un Sakiler’in ‘Dünyadan Uzak’ şarkısı eşliğinde yaptığı teklife ‘Evet’ yanıtını verdi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evleniyor! Çiftin hayranları şokta! 7

Birsen Altuntaş instagram hesabında, o özel anlardan çiftin yukarıdaki fotoğrafını paylaştı. Demet Özdemir bu özel gün için siyah zarif bir elbise tercih ederken, Oğuzhan Koç ise bej takımıyla dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç birçok arkadaşını da davet ettiği partide Demet Özdemir’in ayaklarını yerden kesti. Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çifte mutluluk yaşadı. Fotoğrafta ünlü oyuncunun parmağındaki tek taş yüzük de göz kamaştırdı.

Ünlü çiftin cephesinden ise henüz konuyla ilgili bir paylaşım gelmedi. Hayranları şimdi merakla gecenin ve evlenme teklifinin detaylarını bekliyor.